4-те зодии, които НЕ могат да имат дълга връзка


4-те зодии, които НЕ могат да имат дълга връзка
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които не могат да бъдат верни. Предпочитат отворените връзки, защото имат повече свобода. За тях тя е по-важна от обвързването. Не виждат никакъв смисъл в сериозните отношения, защото не смятат, че изобщо е възможно да прекарат живота си с един и същи човек.

Ето защо изобщо не се замислят за такива неща. Предпочитат да имат повече от един партньор. Това ги зарежда с енергия и ги кара да се чувстват щастливи. Обикновено този тип хора са представители на няколко зодиакални знака.

Вижте кои са те:

1. Близнаци

Искат нещо леко и разтоварващо. Драматичните връзки и отношения не са по вкуса им. Близнаците умеят да комуникират с хората. Това им помага да обяснят на половинките си защо искат да бъдат в отворена връзка и с какво този тип отношения превъзхождат останалите. В голяма част от случаите успяват да убедят събеседниците си, че отворените връзки са много по-вълнуващи, спокойни и приятни. Представителите на този знак доста лесно приемат промените, които настъпват в живота им. Смяната на партньор за тях е нещо обикновено, не приемат това твърде сериозно. Също така се отегчават много лесно. Това ги подтиква да създават любовни отношения с повече хора. Само по този начин се чувстват щастливи.

2. Водолей

За представителите на този знак не съществуват правила. Астролозите ги описват като абсолютни бунтари, които не се съобразяват с никакви забрани и ограничения. Когато искат да направят нещо, не се поколебават, дори то да е напълно грешно и неприемливо. Водолеите следват сърцето и инстинкта си. Залагат на отворените връзки, защото шансът да наранят партньора си е значително по-малък. Страстни представители на зодиака, които са готови на всичко, за да изпитат силна емоция. Винаги са в търсене на нещо различно, вълнуващо и интересно. За тях изневярата е нещо напълно нормално и приемливо. Имат свои разбирания за връзките и се придържат единствено към собствените си правила. Ето защо почти никога не успяват да създадат нормални отношения.

5 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, АКО ОБИЧАТЕ ВОДОЛЕЙ

3. Стрелец 

За Стрелците най-важни са свободата и забавлението. Тя знаят, че когато една връзка стане прекалено сериозна, тези неща започват да изчезват. Ето защо не могат да създадат сериозни отношения. При тях винаги се случва така, че партньорът им започва да ги задушава. В този момент започват да търсят начин да избягат от тази връзка. Стрелците ще успеят да създадат сериозни отношения само ако открият човек, който разбира желанието им за свобода и го подкрепя. Те не искат да изневеряват на половинката си, но не биха позволили и на някой да ограничава свободата им.

4. Козирог 

Те са доста дисциплинирани и сериозни хора, затова може би звучи налудничаво, но всъщност Козирозите предпочитат отворените връзки. Не влагат много енергия в любовния си живот, защото обикновено са фокусирани върху целите и професията си. Винаги поставят връзките на заден план и предпочитат да нямат сериозни отношения, щом нямат достатъчно време и енергия за това. Също им допада да виждат, че привличат вниманието на повече от един човек. Предпочитат да се забавляват, вместо да задълбочават отношения, от които няма да излезе нищо сериозно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама