4-те зодии, които никога НЕ изневеряват


4-те зодии, които никога НЕ изневеряват
Снимка: Pixabay.com

Изневярата е нещо, което направиш ли веднъж, няма връщане назад. Тя може да накара човек да спре да вярва в любовта завинаги и с всеки следващ партньор да очаква същото предателство. Има зодии които обаче не приемат изневярата и никога не биха изневерили. Има хора които са ревниви до болка. Има и такива, за които ревността е непознато чувство. Но няма значение от кои си, защото изневярата боли за всички.

Има 4 зодии, които са напълно предани и верни на любовта си. Това са:

Дева: Като едни от най-големите моралисти Девите никога не биха помислили за изневяра. Те обичат с цялото си същество и допуснат ли изневяра никога не биха си простили унижението. Като добри души те остават верни на любимия. Трудно намират и отдават сърцето си, но когато решат, че това е човека не биха го загубили заради моментна авантюра. Не биха хабили енергия в търсене на друг, с когото да изневерят. По-скоро биха вложили цялата си енергия в партньора и щастието на отношенията.

Телец: Едва ли има някой, който да държи по-силно на семейството от Телците. Те са едни от най-надеждните знаци в зодиака, щом стане въпрос за създаване на стабилна и сериозна връзка. Дават всичко за интимното и сигурното и през ума не им минава изневярата. Никога не би рискувал щастието и връзката си заради момента забежка.Те са изключително предани на половинката си и може да се каже, че са най-сигурните партньори за връзка.

Риби: Представителите на зодия Риби са велики романтици. В тяхното съзнание се въртят единствено мисли как да угодят на половинката си. Имат богати фантазии и ако желаете да ви обгрижват във всяко едно отношение обърнете се към тази зодия. Те са създадени да дават любов, да глезят и да обичат с цялото си сърце. В този ред намисли няма място за изневяра от тяхна страна, а и са прекалено състрадателни и винаги мислят как биха се почуствали те ако някой им изневери.

Везни: Везните не умеят да лъжат. Задължително, ако изневерят ще разберете на момента. Обичат да цари мир около тях и да има преданост. Мразят да бъдат лъгани и в тази посока не биха изневерили и те. Когато са влюбени всичко останало остава на заден план. Любвеобвилни са и изневярата е последното което може да им мине през ума. Те обичат сигурността, щастието и доверието в една връзка, което ги прави търсенето на разнообразие във връзката напълно изключено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама