4-те зодии, които правят света по-добро място

  • 4-те зодии, които правят света по-добро място
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 22.03.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Добротата в днешно време е злато. Трудно се намира, много се цени и блести сред всичко друго. Това са зодиите, които даряват света с добрина и правят живота по-спокоен и щастлив.

Телец

Телците са малко опърничеви и могат да ви съкратят живота с прищевките си. Но техните минуси са безобидни и донякъде чаровни. В същността си са истински добри хора, които вярват, че животът трябва да се живее честно. Не обичат лъжите и измамите. Обичат чесността. Прями са до болка и това понякога им създава много главоболия. Но хората, които разбират добрите им намерения, ценят това, че Телците винаги са искрени с тях. И в доброто, и в лошото. Обичат да помагат на хората, състрадателни са и това си личи във всичко, което правят. И половинка хляб да имат, пак ще я разделят с теб... е, точно храна, може би не! Но винаги ще ти помогнат с каквото могат.

Рак

Добри, че чак наивни. Такива са Раците и всички добре знаем това. Има хора, които често се възползват от добрината им. Представителите на тази зодия са изключително честни и отговорни към всички хора. Коректни са във всичко, което правят. Не обичат да взимат пари на заем, защото не им харесва да са длъжници. Въпреки това винаги са готови да дадат на теб, ако имаш нужда от помощ. Раците са много отговорни към семейството си и това е златна черта от характера им. Семейството на първо място! Това е най-важното за живота на Раците.

Другите 2 зодии - ТУК :)

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.