4-те зодии, които са кралици на драмата


4-те зодии, които са кралици на драмата
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора по природа са много сериозни и винаги знаят какво искат. Други обаче са точно обратното, те са родени кралици на драмата. Това са зодиите, които просто не приемат нещата спокойно и винаги намират нещо, за което да хленчат.

Овен (21 март - 19 април)

Тя е дръзка, независимо дали се опитва или не. Обича да бъде център на вниманието, а заедно с популярността идва и малко драма. Не търпи да се съобразява с чуждото мнение, затова понякога реагира прекалено емоционално.

Близнак (21 май - 20 юни)

Започва да драматизира, когато нещата не стават по нейния начин. Обича всичко да се случва в нейна полза, но тъй като това е невъзножно, може да стане малко раздразнителна. Не винаги успява да се справи добре с емоциите си и започва да драматизира.

Лъв (23 юли - 22 август)

Обича да бъде център на вниманието, а това понякога й идва малко в повече. Подобно на Близнака, тя е свикнала нещата да се случват по нейния начин, което само носи неприятности на тези около нея. Драмата просто е в нейната природа.

Скорпион (23 октомври - 21 ноевмри)

Тя мрази да й казват, че драматизира, но истината е точно такава. Има мнение за всичко и й харесва да бъде права през цялото време. Проблемът е, че когато не е, не може да се справи с това. Скорпионът често не може да сдържа емоциите си, заради което действа преди да мисли.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама