4-те зодии, които ще имат много щур НОЕМВРИ


4-те зодии, които ще имат много щур НОЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Предстои ни предпоследния месец от годината, вижте 4-те зодии, които ги очаква супер луд и емоционален месец, който ще ги зареди за дълго!

Близнаци

Последните месеци не бяха на лесните за вас и определено имахте доста трудности, както в отношенията си с околните, така и в работата. Предстои много положителна промяна. Нека не забравяме, че когато сме положително настроени, съдбата е на наша страна. Трудните моменти отминаха и се подгответе, защото това беше просто затишие преди фурор. Заредете се със сили и енергия, защото определено ви очакват много страстни и изтощителни нощи, за които дълго ще разказвате.

Дева

Девите, понякога се показват като кротки и спокойни. Привидното им излъчване на балансирани и уравновесени не трябва да ни заблуждава. Хармонията и редът, които спазват в отношенията си с близките и обичат да създават и намират у дома е само част от дълбокия им вътрешен свят. Всичко това изчезва, щом дойде време за купон. Именно сега Девите ги очакват луди моменти, които ще им създадат много приятни спомени от тази година. Изобщо не се замисляйте дали да приемате предизвикателствата, които ви очакват, впуснете се в тях и ще се забавлявате гарантирано. Помислите как да отделите време и да се появите на всички партита, които предстоят.

Другите 2 зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама