4-те зодии, които ще срещнат ЛЮБОВТА през август


4-те зодии, които ще срещнат ЛЮБОВТА през август
Снимка: iStock/Guliver

Лято 2020 обещава много романтични моменти за няколко зодии. Тези 4 знака ще летят на крилете на любовта през целия август, а за някои от тях отношенията ще прераснат в нещо повече.

Овен

На представителите на тази зодия им е малко трудно да се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за студеното сърце на Овена. Ако сте достатъчно постоянни в желанията си, ще имат удоволствието да ви обича Овен.

Близнаци

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че не можете да предложите достатъчно, за да може някой да ви обикне истински. Правилният за вас човек може да търсите в лицето на близък приятел.

КАКВО ВСЯКА ЗОДИЯ НАЙ-МНОГО ЦЕНИ В ПАРТНЬОРА СИ

Лъв

Най-накрая ще се сблъскате с любовта, която винаги сте искали - някой да ви обича повече, отколкото вие него. През август ще усетите какво е да бъдете обожавани. Още към средата на месеца животът ще ви срещне с подходящ за вас човек, с който може да стигнете много далеч, а защо не до края. Ще ви обсипва с внимание, обич и изненади.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Риби

Не бъдете толкова мнителни към всички около вас. Приемете, че хората ви мислят доброто, а когато говорим за любов, просто искат да бъдат с вас. Не отхвърляйте покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. В началото на август ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното, или новото и вълнуващо начало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама