4-те зодии, които страдат най-много в любовта


4-те зодии, които страдат най-много в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не е за всеки! От нея понякога боли. Не всеки може да разбере и преживее болката от и по любов.

Има зодии, на които им е писано да страдат повече в любовта и ето кои са те:

Близнаци

В любовта са много отнесени и повечето им партньори имат нужда от тяхната искрена всеотдайност и признателност. Представителите на тази зодия са склонни да изневеряват, но и техните партньори също не изостават по точки в това отношение. Проблемите във връзките им са свързани с това, че не могат да се отдават истински и са твърде самовлюбени в себе си, когато става дума за интимни отношения.

Лъв

Те дават всичко от себе си за прекрасна и успешна връзка, но често са наранявани от партньорите си. В много от любовните им отношения не подхождат правилно и си навличат проблеми. Трябва да бъдат по-смирени и по-искрени в любовните си отношения и ще се радват на по-спокойни връзки.

Скорпион

Техният труден характер не може да бъде разбран от всеки. Обикновено това е сериозен проблем в партньорските им отношения. Бавно се нагаждат към партньорите си и странностите в характера им водят до раздели и честата смяна на любовници. Въпреки всичко, те търсят голямата любов и вярват в нея.

Риби

Обикновено се радват на дълги връзки и честа смяна на партньорите. Не обичат да остават сами в романтичен план. Това обаче им се отразява сериозно, защото винаги са в търсене на правилния партньор и доста често правят грешни избори и взимат прибързани решения относно любовниците си. Връзките им не са леки и обикновено имат много любовни проблеми, с които трябва да се справят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама