4-те зодии с нова любов през януари


4-те зодии с нова любов през януари
Снимка: iStock/Guliver

За кои зодии стартът в новата 2020 ще бъде изпълнен с огромни дози любов. Как това ще се отрази на състоянието им, предлагаме ви да научите сега:

Близнаци

Очаква се Близнаците да имат сложни отношения с колеги и роднини. Възможно е да има кавги, разногласия по важни въпроси и в резултат на това проблеми в семейството и кариерата. За самотните представители на тази зодия е много вероятно да срещнат мъжа на живота си. През януари определено трябва да отворят сърцето си и да се настроят на любовна вълна.

Лъв

Лъвовете ги чакат сериозни промени в любовно отношение. Представителите на тази зодия, които все още са необвързани, през този месец ще срещнат много специален човек, който ще преобърне живота им. Определено не трябва да бъдат скептични, за да не изпуснат шанса си за щастие.

Стрелец

Месец януари определено няма да е лесен за Стрелците. Очакват ги много предизвикателства и трудности, но техният вроден оптимизъм ще им помага да ги преодоляват. Нещо повече. Любовта също ще бъде на тяхна страна и нищо чудно да се влюбят до уши.

Водолей

Януари ще е изпълнен с много флиртове и забавления за Водолеите. Могат да се влюбят, но чувствата им няма да продължат дълго. Това се отнася както за мъжете, така и за жените. През последната седмица на месеца представителките на тази зодия може да се запознаят с човек, с когото могат да имат по-сериозни отношения. Ако искат това, разбира се.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама