4 зодии, на които звездите обещават богат съпруг


4 зодии, на които звездите обещават богат съпруг
Снимка: iStock/Guliver

Може би мъжете смятат жените за меркантилни, но за по-слабия пол заможният съпруг е възможност да не мислят за ежедневната си прехрана, да бъдат уверени в бъдещето и да правят това, което им харесва, без да мислят изключително за това как да изкарата достатъчно средства.

Астролозите твърдят, че представителите на четири от всичките дванадесет знака имат много повече шансове не само да се срещнат с богат човек, но и да се обвържат с него.

Близнаци

Пред жената, родена под този знак, ще застане рядко срещан мъж. Способността им да разбират, усещат и споделят интересите на партньора ще привлекат тези, които не се интересуват само от красивата визия. Дамите Близнаци знаят как да бъдат примамливи, мистериозни и да привличат вниманието, но и любимият им мъж няма да остане с празни ръце.

Лъвове

Тези царски особи няма да обръщат погледа си към всеки. Така че дори и най-прекрасният човек със солидна банкова сметка ще трябва да работи усилено, за да спечели тяхното благоволение. И двамата ще спечелят: дамата ще получи увереност в бъдещето, господинът - очарователен, необикновен, макар и понякога твърде взискателен приятел на живота. Такава двойка ника не е за изпускане.

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ВЪЗРАСТ ЗА БРАК СПОРЕД ЗОДИЯТА

Телец

Те са пресметливи - в смисъл, че имат реалистичен поглед към живота, знаят как да предвидят и стратегически да изчислят правилното поведение. Телците са отдадени на близките си. Така те ще помогнат не само да се спести, но и да се увеличи спечеленото. Но не се препоръчва да заблуждавате или обиждате Телеца: те са принципни – този знак не прощава грешки и не дават втори шанс.

Козирог

Представителите на този знак постигат почти всичко сами. И искат да видят до себе си равен във всеки смисъл на думата. Те няма да се самоутвърждават за сметка на другите, но няма да търпят и да пренебрегват себе си. В същото време жените Козирози демонстрират изключително искрени чувства, като никога не крият емоциите си в една връзка.

Имайки предвид колко подредени и работливи са представителите на този знак, те няма да допуснат никой да ги използва или те самите да използват постигнатото от някого.

Ако вие самите не се откривате в този списък, не значи непременно, че няма да попаднете на заможен съпруг. Всичко зависи от вас самите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама