5 брутални истини за любовта с Телец


5 брутални истини за любовта с Телец
Снимка: iStock/Guliver

Тези, които са родени под зодиакалния знак на Телеца, са описвани като търпеливи, работливи, но също така упорити и властни. Ако си падате по мъж от тази зодия (или вече имате връзка с такъв), ето 5 истини, които трябва задължително да знаете за него.

1. Той не спира да спори, докато не спечели

Независимо дали става въпрос за нещо малко от сорта на какво вино да купи или пък къде да отиде на почивка, Телецът винаги се опитва да наложи мнението си и не се интересува дали всъщност е прав или не. Просто му е трудно да се откаже и да позволи на друг да победи в спора.

2. Той е ревнив

Често си мисли: "Какво ще се случи, ако приятелката ми си намери някой по-добър?" Телецът определено е от ревнивите зодии, затова не трябва да му давате основания да мисли, че не сте му вярна.

3. Той рядко губи търпение, но когато се случи е ЛОШО 

Телецът е доста търпелив и рядко губи самообладание, но когато това се случи, е по-добре да не сте наоколо, тъй като става като емоционален ураган. 

4. Той е изключително независим

Телецът предпочита да прави нещата сам по собствени правила и графици. Затова не обича, когато някой се намества в делата му. Това означава също, че когато има проблем, предпочита да го разрешава без чужда помощ.

5. Той е лоялен

Важен аспект във всяка връзка е доверието, а когато Телецът реши, че може да ви вярва ще ви бъде лоялен. Но ако го предадете, ще бъдете късметлии дори да говори с вас, тъй като той прощава, но никога не забравя.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама