5 начина да накарате мъж Овен да се влюби във вас


5 начина да накарате мъж Овен да се влюби във вас
Снимка: iStock

Влюбването в мъж Овен може да е наистина вълнуващо. Те са независими, спонтанни и винаги посветени на намирането на нови преживявания. За да накарате мъж Овен да бъде обсебен от вас, ще трябва да му покажете, че срещата с вас е приключението на живота ви. Продължете да четете за най-добрите съвети как да накарате представител на тази зодия да се влюби в вас.

1. Разкривайте само по малко за себе си

Мъжете Овен обичат да работят, за да ви опознаят. Що се отнася до любовта, те се наслаждават на преследването. Насърчете го да ви преследва, като бъдете мистериозни и му давате само малко информация наведнъж. Можете също така да се опитате да бъдете малко недостъпни за него, когато поиска да правите планове. Той ще бъде супер заинтригуван и обсебен да научи повече за вас.

- Когато той попита за вашата вечер, дайте му само няколко подробности. Може да кажете: "Беше много забавно! Гледах шоу с няколко приятели". Това му оставя място да задава въпроси и да научава повече.

- Правете планове и с приятелите, и със семейството си. Той вероятно ще бъде по-привлечен да ви опознае, ако види, че влизането в графика ви е предизвикателство.

Вижте още: 6 брутални истини за жените Овен

2. Флиртувайте много с него и често му правете комплименти

Мъжете от зодия Овен искат да се чувстват обожавани от партньорките си. Въпреки че обикновено не им липсва увереност, имат нужда да се чувстват оценени. За да привлечете вниманието му, кажете на вашия мъж Овен какво харесвате в него и бъдете конкретни. Може да опитате да бъдете флиртуващи и по други начини. Физическата привързаност и милата усмивка вероятно ще го накарат да ви хареса.

Как да флиртувате с него

- Когато го видите да минава, погледнете го в очите и му се усмихнете искрено.

- На среща го слушайте внимателно, докато говори, докосвайте рамото му или дори го поздравявайте с прегръдка и целувка по бузата.

- За да му направите комплимент, може да кажете нещо като: „Харесва ми начина, по който подхождаш към живота. Наистина търсиш това, което искаш!" или "Имаш най-готиния вкус към музиката. Винаги искам да знам препоръките ти."

- Ако искате да направите комплимент за добрия му външен вид, бъдете конкретни, за да изглеждат думите ви искрени. Може да изпратите нещо като: "Обичам твоите лунички. Мисля, че са толкова сладки".

Мъжете Овен обичат да се чувстват така, сякаш са активно преследвани, така че е важно да го накарате да се чувства желан.

3. Избирайте забавни и авантюристични идеи за срещи

Мъжете Овен се стремят към нови преживявания. Накарайте го да бъде обсебен от вас, като планирате срещи, които са вълнуващи и неочаквани. Може да опитате да планирате дейности или дати със спортна тематика, за да го поддържате енергичен. Ако го направите, той ще умира от желание да продължи да прави планове с вас.

Не се страхувайте да му позволите да поеме водещата роля във вашите срещи, тъй като Овенът обича да бъде шеф.

Вижте още: Всичко, което трябва да знаете за мъжа Овен

4. Шегувайте се и покажете чувството си за хумор

Мъжете Овен се наслаждават на смеха и забавата. Обичат да са център на вниманието, да карат хората да се смеят и искат партньор, който да се чувства по същия начин. Насърчете вашия мъж Овен наистина да си падне по вас, като му покажете уникалното си чувство за хумор.

5. Покажете страстната си страна в леглото

Мъжете Овен са известни със своята несравнима сексуалност. Докато се опознавате, опитайте се да прегърнете и вашата уникална сексуалност. Бъдете открити за това, което искате, и го попитайте какво харесва. Той ще се влюби в теб, ако му покажете, че сте готови да експериментирате и да се забавлявате.

Вижте още: Най-добрите сексуални партньори за Овен са от тези зодии

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама