5 начина да спечелите сърцето на мъж Рак


5 начина да спечелите сърцето на мъж Рак
Снимка: iStock

Когато срещнете мъж Рак, ще искате да стигнете до сърцето му, защото той наистина знае как да обича. Понякога може да бъде труден за разбиране, но на помощ идва астрологията. С правилния подход можете да достигнете до него и да научите как връзката ви да стане силна.

Първото нещо, което трябва да направите, е да пробиете в тази здрава външност. Мъжете Рак са състрадателни, но също така могат да бъдат много защитни към себе си. Това може да затрудни разбиването на черупката им, но не и невъзможно. Вътре в тази здрава обвивка се крие истински мекушав човек, който е изключително чувствителен и просто иска да бъде обичан.

Ето как да накарате мъж Рак да бъде обсебен от вас:

1. Бъдете търпеливи

Не бързайте с нещата и скоро той ще се почувства близо до вас.

Мъжете Рак са много предпазливи и трябва наистина да опознаят някого, преди да се впуснат във връзка. Действайте бавно, докато не сте сигурни, че има определено ниво на доверие във вас.

Ако уважавате неговите граници, той ще оцени обичта ви повече и ще ви копнее, когато не сте наоколо. Това също ще го направи по-склонен да зачита вашите граници.

Забавянето на нещата също е чудесен начин бавно да изградите доверието му във вас, преди да се опитате да влезете в отношения с него. Може дори да е добра идея първо да започнете като приятели, за да му покажете колко сте невероятни. След това се опитайте да придвижите нещата напред. Ще му бъде много по-лесно да се влюби във вас, ако вече се чувства добре с вас.

Вижте още: 5 неща, на които ще ви научи жената Рак

2. Бъдете подкрепящи

Когато мъжът Рак почувства, че сте до него, той се влюбва още повече във вас.

Не е тайна, че мъжете Раци се нуждаят от доста успокоение и повишаване на увереността.

Направете го по-уверен, като му кажете какво го прави толкова специален за вас и защо е страхотен. Това не само ще му даде повече увереност в себе си, но и в чувствата ви към него. Ще му хареса, че винаги може да разчита на вас, за да го подкрепите, когато е слаб, и ще иска да направи същото за вас. Тази тактика ще гарантира, че вие ​​сте първият човек, при когото ще дойде, когато получи добри новини, защото знае, че ще бъдете също толкова развълнувани, колкото и той.

3. Бъдете нежни

Накарайте го да се чувства удобно. Той трябва да знае, че е емоционално в безопасност с вас.

Въпреки че е важно да запазите собствената си независимост, уверете се, че той все още знае, че е приоритет.

Опитайте се да изпращате кратки, но мили текстови съобщения през по-натоварените си дни, за да го уверите, че не сте го забравили. Това ще му покаже, че ви е грижа. Мъжете Рак много се страхуват от разбито сърце и веднага ще се сетят за най-лошия сценарий, ако не ви чуят известно време.

Вижте още: Как обичат Раците: 20 любопитни факта

4. Проявявайте разбиране

Не се разстройвайте, ако започне да ревнува. Ако той го прави на нездравословно ниво, имате пълното право да бягате. Въпреки това, честото успокоение обикновено е необходимо за мъж Рак. Ако започне да ревнува, спокойно му обяснете, че няма за какво да се тревожи. Въпреки това, бъдете сигурни, че тук има определена граница и че това не се превръща в токсична връзка. Мъжете Рак могат да се превърнат в прекалено собственически настроени, ако им позволите. Бъдете успокояващи, но също така знайте къде да теглите чертата.

5. Бъдете уязвими

Оставете го да се грижи за вас. Мъжете Рак са старомодни и обичат да се грижат за своите значими хора. Ако предложи да плати сметката, оставете го, наистина е това, което иска.

Това, че е щедър към вас, го кара да се чувства добре за себе си и за връзката ви. Той ще обича да ви глези и да ви обсипва с подаръци и обич. Ако му позволите да го направи, това ще го направи невероятно щастлив. Мъжете Рак са супер щедри и щом се влюбят във вас, вашето щастие е и тяхното щастие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама