5-те най-атрактивни мъжки зодии

  • 5-те най-атрактивни мъжки зодии
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 06.11.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Повечето жени вярват, че привлекателните мъже са чувствени, страстни и емоционални хора. Ето кои от 12-те зодии са определяни като най-атрактивни.

Овен

Силен, смел и в същото време искрен и обичащ, мъжът Овен може да се състезава с всеки, който умее да очарова от пръв поглед. Този упорит любимец на жените е готов да използва всякакви средства, за да спечели набелязаната цел. Той не е романтик, но в името на жената-мечта е способен на серенади, букети и красиви ухажвания. И какво чувство за хумор има само! С тази усмивка на изкусител, наивните дами бързо се пленяват от него.

Рак

Мъжът представител на зодия Рак е наистина затворена и неизследвана книга. Вътрешно е море от чувства и емоции. На пръв поглед този особено срамежлив мъж притежава невероятна привлекателност. Той е мек и дружелюбен, но в същото време студен и недостъпен. Ракът със своята откъснатост предизвиква още по-голямо желание да бъде разкрит. Темпераментните и активни жени често намират Раците за изключително магнетични.

АКО ИМАШ ВРЪЗКА С РАК, ПРОЧЕТИ ТОВА!

Лъв

Благодарение на високото самочувствие и способността да се държи благородно в обществото, този темпераментен и впечатляващ мъж прави очарователно впечатление на нежния пол. Забележителното е, че в него има много страст и чувственост. Той е любовчия и доста красноречив, ако е необходимо да завладее жената. Умело подсилва думите си с красиви жестове. Нещо повече. Това винаги пленява жените и ги кара да се влюбят до уши.

Скорпион

В този темпераментен представител има толкова много чар, че дори в зряла възраст успява да очарова жените. Мъжете от този зодиакален знак са страстни, привлекателни и неуморни в любовните отношения. Скорпионът знае как да спечели една жена, дори ако първоначално не го харесва. Необузданата му енергия подлудява стотици жени. И също така взривява дори най-студените и непревземаеми натури. По-добре е да стоите далеч от този горещ и коварен изкусител.

Риби

Мъжът от зодия Риби привлича жените със своята чувственост, добродушие и привидна чистота. Очарованието му е многостранно и неизчерпаемо. Ето защо всяка жена, свързала се с възвишения и романтичен мъж от зодия Риби, в крайна сметка се губи в дълбините на бездънната си душа. Той е невероятен слушател, завладяващ разказвач и неуморен любовник. До такъв мъж всяка жена се чувства като принцеса от приказка, в която иска да живее вечно.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.