5-те зодии без късмет в любовта

  • 5-те зодии без късмет в любовта
    Дата: Снимки: Thinkstock/ Guliver
Дата: 14.11.2019 Снимки: Thinkstock/ Guliver
Iwoman.bg

„Нямам късмет в смъртта, имам късмет в любовта “, пее героят от легендарния филм „ Бялото слънце на пустинята “. Има хора, които нямат късмет в любовта. Астролозите посочват тези пет зодии, като такива, които никога не са имали късмет в любовта...

Близнаци

Близнаците знаят как да бъдат романтични, когато ситуацията го изисква. В най-важния момент, те ще проявява основната си лоша черта - егоизма. Умният партньор веднага ще разбере, колко и какво да предпочете, за да развали отношенията в ранен етап. Всичко това ще е пред, въпроса до развод, разделянето на имуществото и децата.

Козирог

Тези личности са кариеристи и работохолици. Някои от тях са готови да работят с дни, защото това им носи удоволствие. Трудно ще е за техните близки да харесат такова поведение. Кой има нужда от съпруг, женен за работата си?

Водолей

Представителите на тази зодия са твърде свободолюбиви и независими, за да се обвържат със сериозни отношения за дълго време. Такъв живот е навик, който е трудно да се наруши, дори в момент, когато Водолеят разбира необходимостта от създаване на семейство.

Скорпион

Най-отвратителната черта на Скорпионите е жестокостта. Те не прощават грешки, дори на най-близките си хора. Мнозина са разочаровани от общуването със Скорпионите. Те признават за цялостни грешки, като споделят, че не са готови да бъдат поправени. И затова, самотата е много характерна за представителите на този зодиакален знак.

Рак

Раците са един от най-потайните представители на зодиакалния кръг. Трудно е да ги разберете, особено когато се опитват да изглеждат различно. Затова често афера с Рак изглежда като приказка, но семейният живот е горчиво минало. И далеч не всички партньори от тази зодия са съгласни с това.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.