5-те зодии, които предават приятелите си


5-те зодии, които предават приятелите си
Снимка: iStock/Guliver

Предателството е нещо крайно неприсъщо за голяма част от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедневието.

За никого не е приятно да бъде предаден. Ако около вас има човек от тези зодии обаче, не се предоверявайте – никога не е приятно точно човекът, на когото разчиташ, да ти забие нож в гърба.

Най-добре се запознайте със списъка с предатели и изградете добре защитата си срещу тях.

Телец

Привидно най-спокойните личности на света, те дават всичко от себе си, за да осигурят любов на половинката си. Стане ли въпрос за публични изяви обаче, той предпочита да крие любимия си. И измисля хиляди оправдания, с които да обясни отсъствието си на последното парти.

С една дума – Телецът е склонен да предаде и излъже за това, че няма половинка, отколкото да ѝ признае истинските си чувства. В повечето случаи истината е, че просто използва този човек за нуждите си. Всичко се променя, когато Телецът срещне сродната си душа.

Лъв

Той умело привлича противоположния пол, като създава едно наистина добро впечатление. Лошото е, че не си пада по сериозни връзки, но не му пречи да твърди точно обратното. Така се наслаждава както на привидно сериозната си половинка, така и на всички останали, които съдбата му поднесе.

Лъвът дори не намира за неправилно да предава по този начин човекa до себе си. Запитан за постоянните изневери, той предпочита да запази стоическо мълчание.

Скорпион

Изключителен подмазвач, той винаги казва това, което околните искат да чуят. И това е независимо дали това е неговото реално мнение.

След като спорът приключи, привидно смиреният Скорпион продължава да прави своите собствени планове така, както е мислел още в самото начало. Той никога не се съобразява с никого, дори с най-любимия си човек. В същото време обича спокойствието, което е и причината да лъже непрестанно.

Риби

Те предават бизнес партньорите си, но без да искат. Рибите просто не са виновни, че хората се подвеждат по големите им мечти и грандиозните планове и сглупяват да им се доверят.

Тази зодия не реализира нищо от заплануваното и никога не достига до мечтаните финансови печалби. А хората, избрали да им се доверят, остават с надеждите си, празната банкова сметка и разбитото си сърце. Няма по-неволни предатели от Рибите.

Водолей

Решил ли е да ви предаде, Водолеят е способен да ви въвлече в невиждани по рода си неприятности. Този воден знак е изключително отмъстителен. Преди да атакува, той добре изучава слабите страни на жертвата, преструвайки се на неин близък приятел. Водолеят ще направи и невъзможното, за да нарани.

Първата стъпка е да остави горкият човек сам, без подкрепата на близките и приятелите. Това улеснява по-нататъшните му пъклени планове за тотално унищожение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама