5-те зодии с най-чепати характери


5-те зодии с най-чепати характери
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек проявява характера си по различен начин. Разберете дали вашият зодиакален знак е един от петте най-непоносими знака.

Овен

Упоритите Овни са способни да унищожат за секунди онова, което са изграждали поколения преди тях. И те действат по този начин по-скоро не от импулс, а от инат. Освен това те винаги ще търсят справедливост там, където я няма. Овенът ще докаже защо грешите, докато вие самите не застанете на негова страна. Подобен инат не може да се намери дори при Скорпионa! Овните са в състояние да правят компромиси само ако обществото ги е поставило в ъгъла. Но това е много рядко!

Стрелец

Заради комбинацията от нарцисизъм и измама Стрелецът попада в класацията на зодиакалните знаци с най-труден характер. И всичко това, защото обича да търси недостатъци в хората и от време на време им напомня за тях. Кой обича това? Точно така, никой! Но Стрелецът не се интересува от това. Не дай си Боже да обидите Стрелец... Той ще изстреля по вас всички стрели, които има, и дори няма да повдигне вежда. Повярвайте ни, по-добре е да не пресичате пътя на Стрелец.

4-ТЕ НАЙ-УЖАСНИ МЪЖКИ ЗОДИИ

Близнаци

Много е трудно да се намери общ език с капризните и непримирими Близнаци. Те могат да променят мнението си, когато им е удобно. Също така не могат да седят на едно място, така че постоянно създават ненужно объркване. Близнаците знаят най-важните клюки от всички зодии. Освен това те ще представят клюките в извратена и преувеличена версия. След като сте поверили на представителя на тази зодия тайна, не се надявайте, че той ще умре с нея.

Водолей

Водолеят е въздушен знак, но като представител на тази стихия той е по-скоро като ураган, отколкото като лек бриз. И всичко това, защото Водолеите не могат да бъдат контролирани. Този знак може да се държи непредсказуемо и нелогично - понякога е трудно да се разбере от какво се ръководи Водолеят при взимането на определени решения. Стремежът към свобода на всяка цена създава големи комуникационни проблеми. Отдалечавайки се от ангажиментите, той може да загуби приятели и близки.

КЪДЕ Е СЛАБОТО МЯСТО НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Ако срещнете човек, комуникацията с когото ви лишава от жизнена енергия, тогава най-вероятно той е Скорпион. Основният проблем на тази зодия е как те се отнасят към другите. Най-често Скорпионите смятат, че ги превъзхождат, понякога им се подиграват от кеф. Умели манипулатори, готови да смажат човек с думи. Освен това те са любители на това да говорят мръсни и обидни вицове за хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама