5 важни истини за Телците

  • 5 важни истини за Телците
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Телците са една наистина много силна зодия. Те имат много мощна енергия, която обаче не е като на Овните. Тази на Телците е спокойна и насочена към една точно определена страст или цел. Умеят да се радват на малките неща в живота, създават уют и спокойствие там, където ги няма. Ето 5 истини, които трябва да знаете за тях:

1. Те са реалисти

Могат да приземят абсолютно всеки човек с реализъм и хумор. Телците имат качеството да виждат действителността, с която успяват да заразят всички около себе си. Те не вярват на нереалистични обещания и нямат невъзможни мечти.

2. Те са упорити

Телците са изключително упорити хора, които с постоянство и целеустременост могат да постигнат всяка своя цел. Този зодиакален знак се слави с издръжливостта си. Никой не може да ги убеди, че не са прави и виждането им за живота е грешно. Изключително инатливи хора, които обаче успяват да се справят с всяка трудност точно заради тези качества. Те са готови на всичко, за да постигнат целите си.

3. Те са добри приятели

Телците доказано са едни от най-верните и истински приятели сред всички зодиакални знаци. Те винаги са готови да помогнат на приятел в нужда. Много добри слушатели са и дават изключително добри съвети. Също така са готови на всичко за най-близките си. Могат да успокояват хората около себе си само с няколко думи, точно защото са реалисти.

двойка

4. Те държат на любовния си живот

Искат да имат човек до себе си, на когото могат да разчитат във всеки момент. Стремят се отношенията им да са хармонични. Те се отдават напълно на връзката си и искат същото от половинката си. Телците не са почитатели на отворените бракове и неангажиращите връзки, а търсят сериозни отношения и човек, с когото да се чувстват сигурни и обичани. Представителите на този зодиакален знак не са любители на флиртовете.

5. Те са ревниви

Телците са изключително ревниви. Не са по-ревниви от останалите зодиакални знаци, но показват тази емоция прекалено открито, което определено дразни половинките им. Ревността е едно от най-неприятните им качества. Демонстрирайки ревността си, Телците правят отношенията си прекалено ангажиращи и започват да стават обсебващи, което естествено не се харесва на никого.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.