5 зодии, чиито представители не разбират шегите и трудно могат да се разсмеят


5 зодии, чиито представители не разбират шегите и трудно могат да се разсмеят
Снимка: HubSpot

Дори ако човек знае как да направи добра шега, това не означава, че има чувство за хумор. На пръв поглед в това няма нищо лошо, тъй като хуморът е естествен афродизиак, който помага да спечелим сърцата на противоположния пол чрез интересни шеги.

Някои знаци на зодиака, обаче, изобщо не ги разбират. Вижте кои са те:

Рак

Представителите на този знак са склонни да изпитват родителски чувства към тези, с които те имат по-лични взаимоотношения. И, както знаете, родителите в по-голямата си част са сериозни и не обичат да се смеят. Раците не разбират едно просто нещо: животът се състои не само от малки и големи трагедии, в които по дефиниция няма нищо смешно. Има много неща, които си заслужава да кажем, за да ни стане по-весело.

Скорпион

Това знак, който крие куп емоции и преживявания. Родените под този знак са доста трудни за разбиране, тъй като те винаги се крият дълбоко в себе си. Скорпионите поставят собствената си безопасност и комфорт пред тази на своите близки. И да се смеят на това е грешно. Нещо повече, шегите на другите хора не им вдъхват увереност.

Ако кажем, че при представителите на това съзвездие напълно липсва чувство за хумор, ще излъжем. Но шегите им обикновено са груби и попадат в категорията на черния хумор. Не всеки го харесва, както знаете.

Козирог

Козирозите се раждат през зимата. Може би затова са толкова студени. Те не разбират шегите, винаги остават сериозни, дори прекалено много. Представителите на тази зодия не обичат да се отпускат и да се забавляват. В по-голямата част от времето си са заети с работа. Този модел на поведение също се отразява на веселбата им.

ТЕЗИ 5 ЗНАКА СА НАЙ-НАДЕЖДНИТЕ В ЗОДИАКА

Дева

Сериозните и прагматични Деви не намират смисъл в шегите. Те педантично стигат до дъното на нещата, оставайки на собствената си вълна, дори в компанията на приятели. Хуморът на представителите на тази зодия не е ясен за всички, тъй като те влагат много тайно значение в своите импровизации. Затова Девите вярват, че хората, които не се смеят на шегите им, понякога зли и цинични, не са достатъчно умни. Хуморът не е нищо повече от поредната възможност да почувстват своето превъзходство над другите.

Овен

Представителите на тази зодия са упорити. Това е причината те да не искат да се смеят на шегите на други хора. Много хора, родени под този знак, възприемат всичко по номинална стойност, което дразни другите. Овенът не прощава насоченият към тях сарказъм. Ето защо, ако не искате да си въздадете врагове в лицето им, шегувайте се с тях по-малко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама