6-те най-сдържани зодии в любовта


6-те най-сдържани зодии в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всички хора са различни. И докато някои, след като се влюбят, са готови да разкажат за това на целия свят, то други по някаква причина не искат да отворят сърцата си. Те внимателно крият своите дълбоки чувства. Ето кои от 12-те зодии са най-сдържани в любовта:

Телец

Телецът започва да говори откровено за чувствата си само когато е ясно убеден, че до него има надежден и достоен партньор. Това се случва, защото представителят на този знак е доста практичен и задълбочен във всички области на живота. За него е важно да разбере, че изборът му е безпогрешен. Човекът, който заема важно място в сърцето му, ще остане там дълго време.

Рак

Ракът обикновено е откровен с близките си. Той обаче притежава голяма нерешителност и срамежливост. Това обяснява и защо дълго може да крие чувствата си пред любимия човек. За Рака е изключително важно да разбере, че чувствата му са споделени. Когато това е факт, той е готов да върви ръка за ръка с партньора си.

Дева

За типичната Дева декларацията за любов е като печат в паспорта. Ако решите да говорите за чувствата си, тогава бъдете мили и дръжте на думата си. Ето защо Девата може дълго време да крие всичко, което преживява по отношение на любовта. Ако се влюби, полага всички усилия, за да гарантира на любимия човек възможно най-бързо намеренията си.

Скорпион

Скорпионът е професионален конспиратор, който отваря душата си само в краен случай и само за най-близките. Това обаче изобщо не означава, че той не изповядва любовта си. Прави го експертно и доста често. Като правило, само в онези ситуации, когато е необходимо да се спечели човек. Когато става дума за любовта на живота му, е в състояние да чака дълго за своята "жертва".

Козирог

Най-вероятно от Козирога ще чуете думи за любов само веднъж. Или няколко пъти в живота си. Той насочва всичките си сили към реализирането на своя мощен потенциал. Наред с това Козирогът често крие чувствата си само защото не иска да се забърква в любовни отношения. Той смята, че това е излишно изразходване на ценна енергия за нещо, което би могъл да насочи в практическа посока. Обикновено действията му говорят за отношението му към любим човек много повече от баналните думи в любовта.

Водолей

Такива влюбени професионални виртуози си струва да ги има. Водолеят крие чувствата си толкова качествено от партньора и другите, че понякога може да изглежда, че не обича човека, а просто си играе с него. Водолеят е потаен и далеч от всякакъв вид проявление на емоции и чувственост. Ако е влюбен, най-вероятно сдържа емоциите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама