7 истини за това как се обича Стрелец


7 истини за това как се обича Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Добрият, лошият и… Стрелецът. Един от най-атрактивните знаци, управляван от Юпитер и горд представител на стихията Огън. Ако това не ви говори абсолютно нищо, ще кажем само, че да имаш връзка със Стрелец означава емоция, страст и изненади. Ето и какво още може да очаквате от това партньорство.

1. Стрелците са непостоянни

Ако сте влюбени в Стрелец, то самият той ще ви каже, че получавате много различни хора в една "опаковка" - какъв късмет само! Истината зад това чаровно оправдание е, че те са наистина непостоянно и хич не си падат по монотонността.

2. Винаги се шегуват

Обичате странното чувство за хумор? Това е вашият човек! А ще ви хареса ли в 2 часа да бъдете събудени, за да чуете сюжета на "най-великата комедия" на всички времена? Помислете за това много добре, преди да отдадете сърцето си на Стрелец.

3. Не са особено гъвкави

Стрелците са много независими, така че не очаквайте да променят собствения си график, така че да съответства на вашия. Ценят времето си и планират внимателно ангажиментите си, така че покана за вечеря 15 минути преди края на работния ден няма да им се понрави.

4. Обичат да философстват

Какви са най-тайните ви стремежи в живота? Какви повтарящи се сънища имате? Кои са най- най-мрачните ви страхове? Тези въпроси са "детска игра" за Стрелците, така че не се шокирайте, ако ви ги зададат на първа среща.

5. Безразсъдни са на моменти

Да, Стрелците определено могат да бъдат безразсъдни с техните решения, породени от емоции. Те обичат адреналина и екстремните преживявания, така че бъдете готови.

6. Страхуват се от обвързване

Стигнахме и до грозната истина, както се казва. Стрелците са от знаците, които не обичат да се застояват много, много в сериозни връзки, защото еднообразието ги плаши.

7. Оптимисти са

Когато се влюбите в тях, бъдете подготвени за постоянен поток от слънчева, позитивна енергия. Може да ви дразни на моменти, но Стрелците са склонни да намерят доброто във всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама