7 причини защо Рибите са най-добрите партньори


7 причини защо Рибите са най-добрите партньори
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да имате до себе си верен, грижовен и любящ партньор, ето 7 причини да изберете мъж зодия Риби.

1. Рибите са творчески натури и страстни

Рибите винаги губят собствените си мисли, но когато става дума за взаимоотношения, това е голяма полза. Често мечтаят за вас, за вашето бъдеще заедно, за това, което двамата можете да бъдете. Те са страстни, гмуркайки се с главата надолу във връзките си и изграждайки нещо красиво. Тяхното творчество и жажда за любов не могат да бъдат заменени.

2. Рибите не се страхуват да бъдат уязвими

Рибите са безстрашни, когато става въпрос за това да отворят сърцата си, да бъдат честни, да се свързват с вас на по-дълбоко ниво. Те не се страхуват да отлепят слоевете си, да споделят тайни, да говорят за части, които болят и да ви направят уязвими заедно с тях (което е най-ценната част от любовта).

3. Рибите добре познават емоциите си

Емоциите движат този воден знак. Рибите се чувстват комфортно със сълзи, с гняв, с несигурност, с любов. Те са добре, когато показват своя вътрешен свят, докато приемат вашия и няма да оставят нищо неизречено.

4. Рибите са много емпатични

Рибите ще искат да са сигурни, че сте щастливи, че се чувствате обичани, че сте точно във връзката, в която искате да бъдете. Те ще отидат отвъд и отвъд, за да разберат какво преживявате, ще стоят до вас, за да ви подкрепят в труден момент. Чувстват вашата болка като своя.

5. Рибите ще ви поставят на първо място. Винаги

Рибите са безкористни. За тях добра връзка е тази, в която те могат да ви угодят и да са сигурни, че сте също толкова емоционално свързани. Те не отбелязват онова, което са направили за вас, и обичат, без да очакват нищо в замяна. Да ви поставят на първо място е напълно естествено за тях, просто искат да ви видят щастливи.

6. Рибите са положително настроени

Рибите виждат чашата наполовина пълна. Те имат вътрешна жизненост, която се разпространява до всичко, до което се докосват, и когато сте наоколо или с тях, ще запълнят живота ви с любов и радост.

7. Рибите знаят как да обичат

Хората, които се женят за Риби, са най-щастливите, защото преди всичко тези хора знаят как да обичат, да дават, как да избират своя човек. Рибите не се страхуват да паднат, да дадат сърцето си, да се борят за своя специален човек. Те са ангажирани, емоционални водни знаци - връзката, с които е дълбока и истинска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама