7-те зодии, на които ще им се сбъдне най-голямото ЖЕЛАНИЕ


7-те зодии, на които ще им се сбъдне най-голямото ЖЕЛАНИЕ
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Имате късмет. Всичко, което ще се случва през 2019 г. е заслужено щастие. Това са 7-те зодии, които ще сбъднат най-голямото си желание през новата година.

ВОДОЛЕЙ

Това е една от зодиите, които ще се радва на щастливо събитие в живота си. Мечтаете за голямо и щастливо семейство. Никога не сте предполагали колко близо е това във времето за вас. Ще срещнете човек, който ще ви даде света в краката. Радвайте се на тази любов. Тя ще ви направи истински щастливи. Обичайте човека до вас. Той е вашата половинка. В края на годината ще получите предложение за брак като от филмите. Животът ви ще се превърне в приказка.

РАК

Всеки има поне по една мечта, която смята, че може би никога няма да се изпълни. Прекалено смела или пък звучи прекалено хубаво, за да е истина. Всеки от нас мечтае смело и се надява на най-доброто. Вашата най-голяма мечта, свързана с работата, е на път да се сбъдне. Толкова сте вярвали и толкова сте се трудили, за да постигнете всичко, с което съдбата е решила да ви помогне. Стискайте палци всичко да се нареди по най-добрия начин, защото ако това се случи, ви очакват славни успехи и големи промени в живота. Който се труди най-много... накрая винаги става номер едно.

Другите 5 зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама