Ако обичаш човек с тази зодия, никога не го губи


Ако обичаш човек с тази зодия, никога не го губи
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че представители на някои зодии, могат да обичат само по веднъж истински. Те са като лебедите и щъркелите. Цял живот може да търсят своята сродна душа, но когато я открият остават с нея до гроб.

​​Предлагаме ви, да научите за зодиите, които са способни да обичат един човек, през целия си живот. Това го правят, без да се съмняват за момент в чувствата на другия. Разберете, дали сте сред тях или половинката ви е от тях. Прочетете нашата статия.

Козирог

Козирозите могат да обичат истински, искрено и кристално чисто! Козирозите са способни да се раздават. Те ще свалят последната си риза и ще скрият партньора си с нея. Самите представители на зодия Козирог са екзекутирани, но постоянно жертват себе си и интересите си в името на любим човек. Ако се влюбят, то е завинаги! Целият свят може единодушно да вика, че са луди. Много по-лесно им е да се откажат от този свят, отколкото от обекта на ухажване. Учените имат теорията, че чувството на любов се заражда в онази част на мозъка, където е майчинският инстинкт. Именно в Козирозите тези две чувства са идентични. Хората, които са с Козирог, ще са най-щастливите на земята.

Овен

На пръв поглед Овенът може да изглежда инфантилен, влюбчив и непостоянен. Представителите на тази зодия, лесно се увличат в новите страсти, превключват вниманието си от един човек на друг. Комуникацията им винаги се основава на флирт и нееднозначни намеци. Всичко обаче завършва точно в момента, в който срещнат "своя" човек. Иронията и солта са в това, че Овенът може да се скита половината от живота си, а самата тя, истинската любов ще е настъпи случайно, неочаквано и на грешното място. Овенът се отдава и разбира, че любовта е най-прекрасното чувство, което може да изпита. Овенът е достатъчно страстен в любовта. Може да е идеален партньор в една връзка. Само най-успешните хора могат да бъдат в интимни отношения с Овен!

Везни

Везните са много чувствен знак на Зодиака. Те са толкова проникновени личности, че любовта им почти винаги страда и се самоунищожава. Ако всичко е гладко, като току-що полирана повърхност, Везните губят всякакъв интерес и не го считат за любов. В живота на всяка везна, има човек, заради който трябва да страдат. Най-често този човек не е виновен за нищо, но самите мечтатели Везни могат да измислят причини за своите мъки. И от това се чувстват добре. Допада им да изпитват своеобразно удовлетворение. От време на време Везните трябва да са тъжни, защото са сигурни, че където няма страдание, няма и любов. Основното е, че партньорът им не дава повод за страдания, но Везните ще го намерят. Те идват на този свят, за да се обичат и да бъдат обичани. Те не знаят никакви ограничения, когато става дума за любов. Те обичат да има балансирани във всички области на живота. Чувствата им са изключително важни за тези хора. Те обичат безусловно и очакват същото от партньора си.

Рак

Раците действат като деца, през целия си живот. Те са жизнерадостни, лесни за манипулиране, мобилни и отворени за всичко ново. Това често им пречи да се срещнат човека, който да ги приеме с всички недостатъци. Раците не бързат да влизат в сериозна връзка. Много често започват да се срещат с някого от съжаление или чувство за дълг. Раците срещат истинската любов, когато въобще не я очакват. Те влизат във връзка с някого заради физиологично хоби, но скоро незабавно губят ума си завинаги. Ако вече сте във връзка с Рак, дръжте се здраво и никога не го пускайте. Ракът се контролира от енергиите на Луната и това му помага да имат добри чувства, винаги. Той харесва да поглези и да се грижи за хората, които обича. Когато Рак са влюби, ще направи всичко по силите си, за да зарадват партньора си.

Телец

Телците са изключително могъщи и надеждни хора, а когато се влюбят стават напълно безупречни. Телецът винаги се опитва да направи половинката си щастлива в една връзка. Ето защо, ако искате да получавате малки подаръци в типичния ден, тези хора са за вас. Телецът ще се грижи за вас по-добре от всеки друг. Той ще знае за всички ваши нужди и навици по-добре от вас самите. Телците винаги се опитват да накарат другите да се чувстват специални и постигнат това по всякакъв възможен начин. Любовта с Телецът е истинска магия! Ако решите да свържете съдбата си с Телец, тогава се подгответе, че той ще поема отговорностите като ваш родител, приятел и дори слуга. За да направите своя Телец щастлив, направете любовта по-отворена и очарователна. Помогнете му и не бъдете егоисти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама