Ако си влюбена в Овен, Лъв, Скорпион, Козирог и Водолей, прочети това


Ако си влюбена в Овен, Лъв, Скорпион, Козирог и Водолей, прочети това
Снимка: iStock/Guliver

За любовта няма граници, само изпитания, които я правят по-смела, силна и красива.

Всяка зодия има своите специфични любовни качества. И ако в момента имаш връзка с Овен, Лъв, Скорпион, Козирог или Водолей, трябва да знаеш някои много важни неща за тях.

Овен

Много са грижовни в любовта и ще дарят цялото си сърце на избраницата си. Ако си влюбена в Овен, опитай се да разбереш дали и той те харесва, провокирай го и знай, че Овенът сам избира своите любовници и трудно се доверява на всеки. Ако те е избрал, ще бъдеш голяма щастливка.

Лъв

Ако си влюбена в Лъв, имай предвид, че той може да ти бъде верен и да те обича истински, но ще иска от теб в замяна да се грижиш за него подобаващо. Лъвът не дава любовта си даром. Освен това той не дели нито храната, нито любовта си. Изключително е педантичен по отношение на моногамията във връзките.

Скорпион

Определено са странни птици. Ако това е любовта на живота ти, по-добре да се въоръжиш с неземно търпение, защото ако Скорпионът си науми, може да ти съсипе нервната система. Плюсовете и хубавите страни обаче категорично си заслужават. В тази връзка няма да ти е никак скучно и ще се насладиш на страст, смях и шантави емоции.

Козирог

Достойни любовници, които могат да те дарят с истинската си вярност и преданост, но само ако го искат. Козирозите обикновено правят каквото си решат и трудно избират партньорите си, но ако са се спрели на теб, ще бъдеш много щастлива. Имай едно на ум. Ревнив е и никак няма да му е приятно да му разказваш за бившите си. Там ще играе тънката струна и може да избухне голяма буря.

Водолей

Много държат на интимността и взаимоотношенията в спалнята. Биха се разделили с партньорката си, ако нещо в леглото не е както го искат и не им харесва. Това всъщност е добра новина, защото си с човек, с когото сексът няма да е никак скучен. Влюбят ли се, обичат силно и в това няма съмнение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама