Дневен хороскоп за 20 септември

  • Дневен хороскоп за 20 септември
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Намеренията ви днес може да са взривоопасни. Идеите ви са добри, но не са съобразени с реалността. Рискувате да се изложите.

Телец

Това е ден, в който ще имате шанс да постигнете всичко, което искате в личния си живот. Сега може да се договорите за най-изгодните за вас условия.

Близнаци

Днес ви очаква добра новина. Обстоятелствата ще се подредят така, че да ви е най-удобно да развиете и осъществите намеренията си.

Рак

Днес не попадайте в плен на разкази за чужд живот. Ако се замислите, във вашето всекидневие има много по-ценни моменти!

Лъв

Това е добър ден за разчистване на всичко ненужно. Не се подавайте на емоциите. Нищо, което не сте ползвали повече от година, не ви е нужно.

Дева

Днес не задавайте излишни въпроси. Така може да бъдете заподозрени в прекалена разсеяност. Ако проявите достатъчно търпение, ще разберете всичко.

Везни

Днес ще сте приятна и търсена компания. Хубаво е да прецените с кого точно искате да прекарате деня, за да не става навалица.

Скорпион

Днес не прекалявайте с желанията. Едно ви е напълно достатъчно, ако покрива ваша голяма мечта.

Стрелец

Трудният период за вас още не е свършил. Разнообразяването обаче ще ви даде много. Заемете се с нещо различно и нетипично за вас. Може да е свързано с изкуство.

Козирог

Днес няма да може да се измъкнете от задълженията си. Върху вас ще се стовари и стар дълг. Опитайте се да приключите с всичко навреме.

Водолей

Това е ден, в който ще имате смели планове за вашето бъдеще. Те обаче ще искат сериозно финансиране и това е най-важното, което трябва да решите.

Риби

Този петък не правете компромиси със себе си. Ще ви помолят за услуга, но ако нямате желание, не се колебайте да откажете.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.