Дневен хороскоп за 24 ноември


Дневен хороскоп за 24 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не се колебайте да сте по-добри от обикновено. Ако се замислите - няма какво да губите. Може само да спечелите.

Телец

Тази неделя не оставяйте на другите да вземат решения вместо вас. Имате много възможности да покажете и докажете правотата си. 

Близнаци

Днес не отлагайте нещата, които сте решили да свършите. По-късно ще съжалявате, че сте загубили времето си, а скоро няма да имате възможност да ги довършите. 

Рак

Тази неделя се пазете от тъжни мисли. Сега няма място за тях. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Лъв

През този ден не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Дева

Това е ден за битки и за победи, но като използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия - не го забравяйте.

Везни

Сега не е момент за разточителство. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Скорпион

Сега не е ден за откровения. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени.

Стрелец

Това е ден, в който трябва да се раздадете за хората, които обичате. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Козирог

През този ден е много важно да сте себе си. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Водолей

Тази неделя бъдете не пренебрегвайте идеите си. Те не случайно се появяват. Ако не може да ги въплътите в действия ги превърнете в изкуство. Вие знаете как.

Риби

Тази неделя може да бъдете доволни от себе си. Заемете се с дейност, която ще обогати знанията и уменията ви. Очакват ви открития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама