Ето как всяка зодия привлича любовта


Ето как всяка зодия привлича любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак обича по свой собствен начин. Някои се влюбват на момента, докато на други им е нужен дълъг период от време, за да се отдадат на това вълшебно чувство.

Колко бързо се влюбват зодиите и как го правят? В какви зодии се влюбваме най-бързо? Предлагаме ви да научите сега:

1. Лъв

За него е измислена фразата "любов от пръв поглед". Една усмивка е достатъчна, за да преобърне света му. "Залепя" се плътно към обекта на своята страст, а това често води до прекомерно чувство за притежание и ревност.

2. Риби

Рибите раздават любовта си твърде лесно. Влюбени в самото понятие за любов, те често горят от страст към някакъв измислен образ, който не е задължително да е реален. Стават безумно страстни и силно привързани. Любовта лети към Рибите по-бързо от скоростта на светлината и ги завладява напълно.

3. Везни

Везните могат да бъдат моментално привлечени от човек, който изглежда мил и добър. Веднага започват да планират най-добрата дата за сватба. Лесно могат да бъдат излъгани и манипулирани, защото не обичат конфронтациите. Т

4. Близнаци

Близнаците бързо си намират партньор, но не и любов. Твърде непостоянни са и не обичат да се съобразяват с чужди желания. Наистина рядко могат да се отдадат на истински чувства.

5. Стрелец

Твърде независим, за да се влюби, Стрелецът не харесва идеята да загуби контрол над себе си. По този начин той възприема любовта. Не я свързва със свободен и щастлив полет, а по-скоро с падане от скала. Следователно любовта за Стрелеца в същността си остава само приятна игра.

6. Скорпион

Страстта е над любовта за представителите на зодия Скорпион. Искат да почувстват сила, контрол и лидерство, а любовта ги прави уязвими. Не искат да рискуват своята независимост, но това не значи, че не са способни на дълбоки чувства. Просто партньорът трябва да спечели пълното им доверие.

7. Овен

Овните са донякъде сдържани и постоянно пазят чувствата си. Те са доминираща и отчасти егоистична натура. Биха подарили сърцето си на човек, който отговаря на всичките им критерии. Ето защо тяхната любов е внимателно "калкулирана". Слабите хора не ги привличат, защото искат достоен партньор. Ако се влюбят, то е категорично и за дълго време.

8. Рак

Твърдата черупка на Раците предпазва нежните им сърца. Умеят да съхраняват много емоции в душата си, но истината е, че страстно жадуват и чакат любовта. Въпреки това, дълбокият страх от потъпкване и изоставяне ги държи постоянно "на нокти". 

9. Козирог

Представителите на тази зодия са срамежливи, сдържани и потайни. Те напомнят на принцесите от приказките, затворени в най-високата кула на замъка. Раждането на любовта за тях става бавно. Козирогът постоянно се колебае и има нужда от словесни уверения и признания в любов. 

10. Водолей

Любовта възниква много несигурно за Водолея. Дори, когато е във връзка, очаква от партньора да му е верен приятел и в този смисъл - Водолеят цени приятелството най-високо. Те обичат да са независими и искат да останат възможно най-дълго такива. 

11. Телец

Телците са водени от разума, а не от сърцето си. На първо място, имат нужда от стабилност и сигурност, което е по-практично, отколкото романтично. Приемат любовта като форма на чиста интелигентност и благоразумие. Влюбват се бавно, но са и в състояние да спрат да обичат само за няколко секунди.

12. Дева

Девите не бързат в любовта. Причината не е сдържаност или самочувствие, а тяхната избирателност. Търсят недостатъци в партньора, като ги подлагат на щателна проверка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама