Ето какво прави Водолея перфектен партньор

  • Ето какво прави Водолея перфектен партньор
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 08.02.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всеки човек има своите плюсове и минуси. В месеца на любовта, когато рожден ден празнуват най-вече родените под знака на Водолея, ще ви припомним защо трябва да сте адски благодарни, ако имате представител на тази зодия в живота си!

Водолеите са честни

Дори да знаят, че ще ви наранят, Водолеите никога не биха ви спестили истината. За тях няма такова нещо като "благородна лъжа" - положението е или черно, или бяло, затова винаги може да разчитате на откровеното им мнение.

Лоялни са

Независимо дали се познавате от 5, 10 или 20 години, открият ли във ваше лице приятел, Водолеите никога не биха ви предали или забравили. Те ще са онези хора, които ще се обаждат веднъж месечно, за да питат как сте, дори да сте се преместили на другия край на света. Представете си само колко силно държат на половинките си!

Приемат ви каквито сте

Представителите на тази зодия обикновено са "над нещата". Те не биха ви осъдили нито за грешките в миналото, нито за стила ви на обличане, още по-малко пък се интересуват дали сте качили 3 килограма. Водолеите или ви обичат, или не. А ако сте от първите късметлии, то не бива да се притеснявате за нищо.

Имат свободен дух

Всеки един от нас има нужда от човек, който да го вдъхнови за онова приключение, за което мечтае от години; да го побутне да признае чувствата си, точно когато е най-несигурен; да го накара да забрави за нормите и правилата, защото животът е само един. Точно този човек е Водолеят!

Опитват се да променят света

Както вече казахме, Водолеите са "над нещата" и съвсем не обръщат внимание на дреболии. От друга страна, те са хората с глобални и радикални идеи, които биха дали душата си за кауза, в която вярват. Те искат да променят света към по-добро и вроденият им инстинкт за свобода и честност ги води напред.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.