Грешките в любовта, които всяка зодия прави несъзнателно – част 1


Грешките в любовта, които всяка зодия прави несъзнателно – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Изграждането на романтична връзка, основаваща се на взаимно усещане за интимност и отдаденост, е един от крайъгълните камъни на живота. Всеки човек, дори и най-съвършеният в нашите очи, има недостатъци, които биха могли да се окажат пречка към постигането на перфектни отношения. Ето и кои са грешките, характерни за всеки зодиакален знак.

Овен

Овните са изключително внимателни и любящи партньори. Готови са да преместят планини за своите половинки, вслушват се в желанията им и гледат да угаждат. Грешката, която допускат, е че очакват същото отношение и към тях, а в крайна сметка всеки човек обича по различен начин. Не биват ли поставени на пиедестал, започват да се чувстват недооценени и необичани.

Телец

Наистина стабилен знак – символ на здравото семейство и традиционният начин на живот. Но най-голямата им сила е и най-голямата им слабост. Грешката, която са склонни да допускат във връзките са, че много бързо се впускат в еднообразния и монотонен начин на живот, което плаши партньорите им.

Близнаци

Близнаците знаят какво искат, как да го получават, но откликват и на желанията на партньора със същата отдаденост. Проблемите при тях идват с конфликтите, които са неизбежни понякога. Склонни са в гнева си да нараняват чрез думи и наистина не знаят кога е добре просто да замълчат.

Рак

Раците са страстни, вглъбени и обичат любовта повече от всичко. Това, което би им създало проблеми, е прекалено обсесивното поведение във връзка. Ако има знак, който ще изпрати 5 съобщения с „какво правиш” и „как си днес”, това е Ракът.

Лъв

Горди и енергични, Лъвовете обичат и бранят любовта си. За съжаление, самовлюбената им натура често проваля връзките им. Те държат да бъдат обожавани и „носени на ръце” и се разочароват твърде бързо, когато това не се случи.

Дева

Девите държат на прецизността във всеки аспект на живота. Точно това им качество ги прави страхотни приятели, но в любовта може да доведе до огромно напрежение. Когато нещата се правят по различен начин от техния, Девите започват да приличат на стари свекърви, които само се оплакват и негодуват.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама