Как да си го върнеш обратно според зодията му


Как да си го върнеш обратно според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Ако наскоро си се разделила с партньора си, но все още го обичаш и искаш отново да се съберете, ето как да си го върнеш според зодията му.

Овен

Най-добрият начин да го убедиш да се върне при теб е да не го убеждаваш изобщо. Един Овен оценява своята независимост, дори когато наистина иска да бъде с теб, той все още харесва преследването. Ако се глезиш на Овен, той никога няма да се върне при теб. Остави го да има собственото си пространство. Грижи се за себе си и нека той сам да реши да те потърси.

Телец

Най-добрият начин да убедиш бившия да се върне е да се извиниш и да му кажеш, че той е прав. А един Телец винаги мисли, че е прав. Той иска да знае, че съжаляваш за това, което си направила погрешно и че си в състояние да се съобразяваш с него повече. А след извинението, той иска истинско доказателство, че разбираш грешката си и започваш да я поправяш.

Близнаци

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върне при теб е да го съблазниш по начина, по който го направи в началото. Направи нещо, което ще ви позволи да споделите спомени и да се смеете. Нещо, което ще му напомни за всички щастливи времена, които сте имали в отношенията си, нещо, което ще му липсва и ще го накара да го иска обратно. За да убедиш един представител на зодия Близнаци да се върне при теб, просто го накарай да си спомни колко ви е забавно заедно.

Рак

Най-добрият начин да убедиш бившия си Рак да се върне при теб е като говориш със семейството му. Той е много близък с тях и те могат да ти дадат най-добрия съвет за това какво можеш да направи, ще ти кажат дали имаш шанс и как той преживява нещата. Затова пътят към събирането с Рак е именно в семейството му.

Лъв

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върнеш при теб е да му кажеш колко прекрасен е той и колко много си сбъркал. Лъвът обича комплиментите. Ако наистина го искаш обратно, храни егото му възможно най-много. Кажи му колко е красив, умен или добър в леглото и колко ти липсват всички тези неща.

Дева

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върне при теб е да бъдеш приятел с него. Девата трябва първо да бъде приятел с теб, преди да започне да гледа на теб романтично, а когато се разделите, това трябва да се повтори отново, ако искаш да си го върнеш. Той се нуждае от това доверие, за да се върне постепенно. Предпазлив е с чувствата си и сърцето си и ще му е нужно време, за да се убеди, че няма да разбиеш сърцето му отново.

Везни

За да си върнеш бившия, трябва да прекарваш колкото се може повече време с него. Той има нужда от някой, който винаги да бъде до него. Бъди насреща и му покажи, че заслужаваш втори шанс. Ако искаш бившия си обратно, покажи му, че не е сам и никога няма да бъде.

Скорпион

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върне при теб е да го направиш като предизвикателство. Независимо дали ти харесва или не, Скорпионът се радва на тръпката от преследването и всяко предизвикателство, което му даваш, той ще иска да преодолее. Не е лесно да спечелиш сърцето на Скорпион, но ако изиграеш най-добрите си карти, може да го направиш.

Стрелец

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върне при теб е да му дадеш достатъчно пространство да бъде сам, но в същото време бъди близо до него, за да му напомняш за времето, което сте прекарвали заедно. Стрелецът не обича да бъде ограничен от партньора си, така че, когато се раздели с някого, той ще иска своето свободно пространство. Дай му го, но също така му напомни, че си все още наоколо и че си тук за него. Отдалечи се достатъчно, че да му липсваш, но не прекалено, за да не те забрави напълно.

Козирог

За да се върне при теб, трябва да го накараш да прецени плюсовете и минусите на отношенията ви. Козирогът е практичен и обича да взима правилните решения след добър анализ, затова се постарай, когато този анализ започне, да му припомниш всички хубави неща в отношенията ви.

Водолей

Най-добрият начин да убедиш бившия си да се върне при теб е да се свържеш с него по отношение на миналото ви по смислен начин. Водолеите обичат да образуват дълбоки връзки със своите партньори. Накарай го да си спомни връзката, която вие двамата сте имали и ще има по-голяма вероятност той да ви пожелае обратно. Опитай се да пресъздадеш връзката, която двамата сте имали, като го накараш да си спомни щастливите времена.

Риби

Правилната тактика с мъжа Риби е да се откриеш напълно пред него. Нека да знае всяко малко нещо, което си мислиш, всяка малка емоция, която чувстваш. Рибите се нуждаят от партньор, който е отворен и честен, особено по отношение на чувствата си, така че трябва да оставиш всяко колебание зад себе си и да станеш отворена книга.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама