Как флиртуват зодиите след няколко питиета


Как флиртуват зодиите след няколко питиета
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът се държи като дете на детската площадка – спори и дразни, за да привлече внимание върху себе си.

Телец

Телците обикновено повтарят един и същ комплимент отново и отново, променяйки тук-там визията. Е, ако човекът срещу тях не се връзва, то поне със сигурност се забавлява.

Близнаци

Близнаците са от зодиите, които „развързват” езика. След второто питие започват да разказват мръсни вицове и да правят сексуални намеци.

Рак

Флиртът определено не е стихията на Раците, освен ако изречението „Хайде да се разходим на лунна светлина и да си направим бебе” не ви действа на сетивата.

Лъв

Лъвовете наистина смятат, че няма нужда да флиртуват, напротив – тяхната работа е да просто да си изберат някой от всички свалящи им звезди. Ако случайно решат да вдигнат градуса на настроението, най-вероятно ще се похвалят колко са добри в леглото.

Дева

На няколко питиета Девите не са много по думите, но пък с удоволствие биха споделили някой секси танц с вас.

Везни

Везните също не са по провокациите. За тях приятелският разговор е достатъчно добра предпоставка за някакво развитие.

Скорпион

По някаква странна причина Скорпионите обичат да провокират ревност, вместо да впечатляват. Не е изключено да чуете истории за бивши гаджета и случайни „забивки”.

Стрелец

Флирт ли? Щом има химия, на кого са му притрябвали думи? Стрелците действат с любовните стрели и приковават обекта на желанието си с целувка.

Козирог

Козирозите са „феър плей” играчи, така че ако те са няколко питиета напред, то със сигурност и другият трябва да ги настигне. Затова поръчвате и още едно, и още едно…

Водолей

Шумните барове и дискотеки не са любимото амплоа на Водолеите. Ако сте им влезли в полезрението, вероятно ще искат да поговорите някъде на по-спокойно и тихо място.

Риби

Рибите вероятно биха почерпели с питие чрез бармана или пък бих изпратили някой приятел да свърши работата на сватовник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама