Как ще прекараш Св. Валентин според зодията


Как ще прекараш Св. Валентин според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Свети Валентин е един от празниците, към които няма безразлични. Някои го чакат с нетърпение и започват да се подготвят за него веднага след Коледа и Нова година. Други пък го ненавиждат и обръщат поглед с отвращение при вида на стотиците розови сърца, които се появяват навсякъде и романтиката, обзела всички наоколо. Вие от кои сте?

Отношението към празника донякъде зависи и от това дали сте щастливо влюбени, или все още търсите подходящата половинка.

А знаете ли, че зодията ви също влияе върху това дали харесвате или не Деня на влюбените? Ето как ще преживеете 14-ти февруари тази година според звездите:

Овен (21 март - 19 април)

Необвързани: Въпреки че празниците са в средата на работната седмица, ще се опитате да съберете приятелите си заедно и да отдадете почит на виното, защото не е нужно човек да е влюбен, за да се забавлява добре.

Обвързани: Ще имате най-добрия секс на живота си.

Телец (20 април - 20 май)

Необвързани: Няма да можете да устоите на изкушението и в крайна сметка ще изпратите на бившия си съобщение, за което ще съжалявате две минути след изпращането.

Обвързани: Ще посетите лъскав ресторант с вашия човек, но тъй като никой от вас не мисли за резервации, ще прекарате часове чакайки дадена маса. Ако и двамата сте разочаровани и нетърпеливи, в крайна сметка може да се наложи да ядете китайско.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Необвързани: Ще поканите приятелите си на кино да гледате новия филм  от поредицата "50 нюанса сиво".

Обвързани: Ще си пуснете първия филм, сте гледали заедно и ще се потопите в носталгични емоции. И точно както тогава, ще спрете филма по средата, за да се натискате като тийнейджъри.

Рак (21 юни - 22 юли)

Необвързани: Ще гледате романтични комедии цяла вечер, докато ядете шоколади и бонбони, които сте си купили сами.

Обвързани: Ще подарите на своя човек най-грижовния подарък и ще бъдете малко разочаровани от това, че дарът му не е толкова добре обмислен като вашия. Но все пак вечерта ще свърши добре, защото поне си прекарвате времето заедно.

Лъв ( 23 юли - 22 август)

Необвързани: Ще се поглезите като си купите нещо хубаво. В крайна сметка сте необвързани и единственият човек, който трябва да глезите, сте самите вие.

Обвързани: Ще облечете най-хубавите си дрехи и ще отидете в скъп ресторант, за да могат всички в социалните мрежи да видят снимките от бляскавия живот, който водите.

Дева (23 август - 22 септември)

Необвързани: Ще прекарвате деня в работа, така че няма да осъзнаете, че е Свети Валентин. Ще го разберете едва когато видите колегите си, разказващи за плановете си за вечерта и подаръците, които са купили за своите половинки.

Обвързани: Ще прекарате деня на работа, така че няма да празнувате Свети Валентин до уикенда така или иначе. За тогава обаче сте планирали бягство от града.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Необвързани: Няма да оставяте празника да ви разстрои, защото всъщност сте щастливи, че все още сте сингъл. Не го казвате пред хората, за да не изглеждате студени и коравосърдечни. Това е истината.

Обвързани: Ще заспите рано заедно на дивана, но това е вашата идея за перфектна нощ така или иначе.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Необвързани: Искате да правите секс, затова ще се обадите на приятеля си за тези случаи или на някой бивш. Нямате нужда от романтика, нито от любов.  

Обвързани: За съжаление няма да имате време да се видите с половинката си, но цял ден ще си изпращате сладки съобщения.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Необвързани: Ще прекарате нощта, мастурбирайки, защото заслужавате да получите оргазъм като всички останали. А и никой не знае по-добре как да ви достави удоволствие от вас самите.

Обвързани: Ако трябва да сте честни, мислите, че Свети Валентин е глупав празник, така че не сте направили големи планове. Просто ще седнете, ще си поръчате пица и ще си пуснете филм.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Необвързани: Ще обявите домашния си любимец за свой Валентин и ще отбележите празника с него.

Обвързани: Ще прекарате сутринта, безпокояйки се дали вашият човек ще хареса подаръка, което сте избрали, защото не сте свикнали да действате романтично, но искате да му дадете най-добрия възможен ден на влюбените.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Необвързани: Един от родителите ви ще ви даде подарък за Св. Валентин и ще ви накара да си спомните, че семейството има повече значение, отколкото някое гадже.

Обвързани: Ще обичате подаръка, който вашият човек ще ви подари, но ще се радвате още повече на картичката към него, защото в нея са написани сладки думи. Ще я пазите завинаги.

Риби (19 февруари - 20 март)

Необвързани: Ще се обадите на всеки един от вашите приятели да им пожелаете щастлив ден на Свети Валентин, защото мислите, че те заслужават да знаят колко ги обичате.

Обвързани: Ще изненадате любимия си с домашна храна и подарък, който ще го трогне, защото сте прекарали седмици в планирането за тази нощ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама