Какво представлява щастливата връзка според зодията


Какво представлява щастливата връзка според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мечтае за щастлива връзка. Да откриеш онзи човек, който ще те обича независимо от всичко и заедно с него да създадете едно красиво бъдеще. Какво означава обаче щастливата връзка. Тя e нещо напълно различно за всеки човек. А за да имате хармонична връзка, трябва да намерите човек, който споделя вашите представи за нея. Оказва се, че зодията също има пръст във всичко това. Ето какво представлява щастливата връзка според различните зодии.

Овен

Един Овен иска да получава цялото внимание, но също така обича да се прави на недостъпен. Харесва му предизвикателството и тръпката от преследването. Но не се движи твърде далеч, защото никога няма да гони някого повече, отколкото смята, че е необходимо. Той си е добре и сам. Овенът трябва да остане независим, но иска да сте там, за да го развеселите. Знае какво точно иска, така че не се опитвайте да го убедите в обратното.

Телец

Телецът е лоялно, любящо и състрадателно създание. Те ще ви останат верни, стига да го направите в замяна. За него най-важно е доверието, така че щом нарушите това доверие, вероятно никога няма да ви повярват отново. Те се стремят към стабилна, високопроизводителна връзка и се нуждаят от добра комуникация с половинката си.

Близнаци

Близнаците по природа са много объркващи. Те могат да бъдат горещи и студени, да се държат дистанцирано или пък да не могат да се отлепят от вас. През повечето време са сложни същества. Това е така, защото Близнаците обикновено не са сигурни в чувствата си. Трудно им е да се справят с тези чувства, така че трябва да бъдете търпеливи, за да спечелите сърцето им.

Рак

Ракът защитава любимите си и обича романтиката. Той е силно емоционален, по-скоро чувствителен и търси дълбока и дълготрайна връзка. Би направил всичко за любимия си, защото обича да дава и да кара човека до себе си да се чувства щастлив.

Лъв

Лъвът може да се отегчи доста лесно. Той иска приключение. Енергичен е и е роден за лидер. Той се откроява в тълпата и трудно се забравя. Лъвът се нуждае от половинката, която да държи нещата пикантни и интересни.

Дева

Девата е безскрупулна и винаги идва със саркастична забележка. Тя е остроумна и много по-умна, отколкото изглежда. Използва сарказъм, за да скрие несигурността си, така че не го приемайте лично.

Везни

Везните трудно се справят с емоциите си. Те могат да бъдат изключително емоционални, но не винаги знаят как да изразяват тези емоции по здравословен начин. Имат тенденция да изключват определени чувства и да не позволяват на света да вижда когато са наранени.

Скорпион

Скорпионът е много резервиран. Той държи по-голямата част от личния си живот в тайна от останалия свят. Много агресивен и уверен е, въпреки че винаги знае точно как да получи каквото иска. Ако Скорпионът сподели тайна с вас, това означава, че наистина ви вярва.

Стрелец

Стрелецът обожава свободата. Неговата свобода е най-важна, така че никога не се опитвайте да му я отнемете. Той няма да се примирява с всеки, който се опитва да го контролира или да го притежава. И това е така, защото е много независим и може да стои смело на собствените си два крака. Вероятно е минал през много и се е научил как да се грижи за себе си.

Козирог

Козирогът е един от най-трудните знаци. Това е така, защото се държи заключен, докато не е сигурен на къде отиват нещата. Иска да разбере, че чувствата ви са истински и наистина се интересувате от него, преди да си отвори сърцето си. Дори тогава ще запази определени части от душата си заключени.

Водолей

Водолеят е дива карта. Той наистина е рядка порода. Той са спонтанен и ексцентричен. Иска половинка, която да изпълни сърцето им с приключения. Един Водолей гледа на живота като едно голямо вълнуващо приключение и иска неговият партньор да мисли по същият начин.

Риби

Рибите са безкористен, грижовен, възпитателен и любящ знак. Те обичат да се грижат за другите и очакват да получат същото в замяна. След като ги опознаете на по-дълбоко ниво, ще видите колко безкористни са. Те изискват уважение и няма да се задоволят с нищо по-малко от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама