Какъв тип съпруга си според зодията


Какъв тип съпруга си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Ето каква жена сте според зодиакалния ви знак.

Овен

Ти си жена, която непрекъснато върши нещо – имаш кариера, ходиш на тренировки и обикновено ти си човекът, който прави плановете във връзката, независимо дали става дума за ваканция или посещение при счетоводителя. Не забравяй да отделиш време, което да прекарваш със съпруга си, както и време, в което да си сама. Имаш впечатляващо количество енергия, но понякога просто трябва да се отпусне и да си починеш. Моногамията понякога може да бъде изпитание за теб, така че се постарай да поддържаш вълнението в рамките на брака.

Телец

Ти си жена, която поддържа дома си красив и уютен за съпруга и семейството си. Понякога си склонна към извънредни харчове, затова е добре да имаш собствени доходи. Ти си много доверчива и вярна и обвържеш ли се веднъж, го правиш от цялото си сърце и душа. Не обичаш да правиш компромиси и си извънредно упорита, така че ако съпругът ти не е съгласен с теб и не се предава, няма да му е лесно. Нямаш никакво желание да видиш нещата от неговата гледна точка.

Близнаци

Ти си жена, която винаги има нови интереси и занимания. Отегчаваш се лесно и когато това се случи, продължаваш напред; не би останала до самия край, ако това не те стимулира. Можеш да бъдеш променлива като вятъра. В един миг страстно се вживяваш в нещо, а в следващия го намразваш. Наслаждаваш се на дългите дискусии и усещането, че със съпруга си комуникирате на различна вълна от всички останали.

Рак

Ти си изключително любяща и грижовна жена и мислиш за нуждите на съпруга си на първо място. Изглежда, че усещаш потребностите на всички около теб и се стремиш да ги удовлетвориш. Когато съпругът ти се чувства нещастен, интуитивно знаеш как да го ободриш. Не обичаш да се възползваш от шансовете си, особено когато става дума за собствените ти емоции, така че няма да направиш нищо прекалено или скандално.

Лъв

Ти си жена, която всеки би се гордял да има до себе си. Знаеш точно какво да кажеш и направиш на всяко светско събитие, топла и щедра си към всички и особено любяща към близките си хора. Притежаваш пълния комплект хубави качества и се гордееш с това. Понякога се чувстваш претоварена и когато това се случи, трябва да си вземеш кратка почивка и след това да се впуснеш отново в действие с пълна сила.

Дева

Ти си жена, която се занимава с всичко – всички проблеми, въпроси, неща, които трябва да се свършат. Съпругът ти знае, че се грижиш за него и че зависи от вас, за да бъде всичко гладко. Имаш отговори на всичко, дори на въпросите, които още не са зададени. Приготвяш закуски за децата, организираш мероприятия и си навигатор в колата. Ти си незаменима.

Везни

Ти си забавна жена. Когато е възможно, се опитваш да сведеш конфликтите до минимум. Най-щастлива си, когато се забавляваш със семейството и приятелите си и си чудесен домакин на всяко парти. Обичаш нещата да са приятни и хармонични. Разчиташ на съпруга си да ти помага за вземането на решенията и предпочиташ да не го правиш сама. Чувстваш се по-добре като част от двойка.

Скорпион

Ти си жена с гореща кръв. Влагаш много страст в нещата и се стремиш да поддържаш брака си интересен, а съпруга си – в леко напрежение. Никой не може да те приеме за даденост и даваш повече, отколкото би могла да получиш. Ти си природна сила и най-добре е, ако другият отстъпи и те остави да поемеш нещата в свои ръце.

Стрелец

Ти си безстрашна, любознателна и очарована от това, което се случва в света. Държиш съпруга си енергичен и развълнуван от възможностите в живота. Ти си свободен дух и твоята разкрепостеност, жизненост и ентусиазъм заинтригуват съпруга ти и поддържат интереса му.

Козирог

Ти си жена, която кара съпруга си да се развива. Не че не е бил добър в началото, но ти го мотивираш да стане още по-добър. Ти си толкова възхитителна, кой не би искал да е като теб? Трудолюбива, забавна, стабилна и надеждна, ти обичаш да се забавляваш, да се грижиш за домакинството и да поддържаш градуса в спалнята висок.

Водолей

Ти си най-добрият приятел на съпруга си. Споделяш интересите му, независимо дали става дума за благотворителни каузи или технологии. Независима си и нямаш нужда от него, за да съществуваш, така че след като сте били разделени, се събирате отново с подновено чувство на принадлежност и любов.

Риби

Ти си романтична жена. Обичаш да правиш креативни и любящи неща за съпруга си и ти доставя удоволствие да поддържаш искрата помежду ви жива. Имаш свое собствено и уникално виждане за света. Вероятно си написала сама сватбените си обети и си се наслаждавала да подредиш първия ви общ дом. Стараеш се винаги да организираш романтични вечери за теб и съпруга ти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама