Къде ще срещнете сродната си душа според ЗОДИЯТА


Къде ще срещнете сродната си душа според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Впечатлението, което правите на първа среща има важна роля, това важи и според знака на Зодиака. От значение е и мястото на срещата.

Къде може да срещнете бъдещият си съпруг или най-добра приятелка? Знаехте ли, че зад това стои езотериката?

Астралният знак показва за всяка зодия къде може да срещне своята сродна душа:

Овен

Ако има знак за зодиака, който обича първата среща, това е Овен. Той не може да живее, без трудностите и новите усещания. Такива са най-засилени в първите срещи. В резултат на това на първата среща винаги оставя впечатление на самоуверен ентусиаст. Любопитното тук е, че винаги избира за приятели, хора с противоположни на своя нрав черти. Местата, които предразполагат към хармония и равновесие са идеални за целта.

Телец

Телецът се чувства най-добре и в комфортна зона, заобиколен от приятели и близки. Отнема време да превърне непознат в свой партньор, но не е изключено скромният Телец да бъде флиртуващ и очарователен, дори на първа среща. Най-подходящи места за това са пазари, супермаркети, изискани ресторанти и кафенета.

Близнаци

Близнаците, имат много приятели, лесно се сприятеляват и са душата и сърцето на компанията. Лесно откриват сродна душа, сред любимите занимания. Например фотографията, извеждане на домашния любимец в парка и пр.

Рак

Ракът често се притеснява и е склонен към самотни изживявания. Предпочита усамотението в дома, вместо шумни места и компании. Сродната си душа може да открие на планински курорт, сред природата, на брега на морето и пр. На такива места много вероятно да открие друга самотна душа, която заслужава доверие и уважение.

Лъв

Лъвът е страхотен. Именно заради невероятната му самоувереност, той винаги прави силно впечатление на всички, които го виждат за първи път. На места, където има много хора, като концерти, карнавали, клубове, места с динамика и дори танци може да срещне и половинката си.

Дева

Девите са романтични, макар на първа среща да изглеждат практични и делови. Хората, с които биха изживели голяма любов, трябва също да са романтични или старомодни. Представителите на този Зодиак са хуманни и често участват в благородни кампании. На такива места и най-лесно откриват сродни на тях.

Везни

Везните правят отлична първата среща. Естественото им общение не позволява нервността да застане на пътя на тяхното очарование. Те смятат, че първата дата е още една възможност да покажат уникалните качества на своя характер. В резултат на това техният партньор ще се почувства като истински щастливец, получавайки тяхното внимание.

Скорпион

Скорпионите, често са смятани за скромни. Когато става дума за приятелство, не е така. Те са готови на всичко, за да спечелят набелязаната цел. В клубове, на футболен мач, на бизнес обучения или около язовира с въдица в ръка могат да срещнат сродната си душа.

Стрелец

Не е тайна, че най-незаинтересованите към връзка представители на зодиака са Стрелците. Те се интересуват само от моментно прекараното време и трудно си го представят в съчетание с доминиращи задължения. Много пъти намират приятелства, любов и дружби в службата, съчетавайки служебните с приятни емоции.

Козирог

Козирозите няма да се чувстват комфортно на първа среща, докато не я третират като състезание, което трябва да има победител. Често се държат откъснато и предпазливо към човека, когото не познават. Обичат да дават експертни оценки. Ако попаднат все пак на човек, който е готов да ги изслуша може пък нещата и да се получат.

Водолей

Водолеят не е свикнал да приема много и всякакви хора в обкръжението си. Пада си по изкуствата и това са най-подходящите места, където може да срещне сродна душа. Вълнува се от фотография, пътувания, природа, забележителности, творби. Такива ще са и местата, където може да види други като себе си.

Риби

Рибата е характерна със своята откритост и нежност. Тя е романтична. Обича себеподобни и затова може да срещне сродната си душа, докато е на курс по йога, на работа или други мероприятие, което прави по задължение, или защото харесва. Обича дома и често с дни остава там, но малко вероятно е там да открие бъдещия си партньор

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама