ЛЮБОВ или РАЗДЯЛА... какво те чака в седмицата 16-22 октомври


ЛЮБОВ или РАЗДЯЛА... какво те чака в седмицата 16-22 октомври
Снимка: Istock/Guliver

Тази седмица ще бъде изключително динамична и интересна за много от зодиите. Ето какво ще ви се случи според зодията в седмичния хороскоп за 16-22 октомври.

Овен

Седмицата започва изключително енергично за представителите на знака Овен. Няма да имате оправдание за бездействие. Помислете, че всичко, което първите го правите заради себе си. Понеделник ви дава шанс да се включите в кръг от хора, благодарение на които много по-лесно ще осъществявате идеите си, заради тяхната подкрепа. В личен план внимавайте да не се престараете. Имате много намерения, но половинката ви е човек, а не робот и има своите лимити. Рискувате да предявите прекалено много претенции, които самите вие няма да може изпълните, ако бяха предназначени за вас. Използвайте хубавото време, за да прекарате повече часове навън и на слънце.

Телец

Тази седмица ви очакват много признания. За целта обаче ще трябва да положите не малко усилия. Сега не може да си позволите закъснения или неточности. Имате шанс да се изкачите по професионалната стълбица, макар че помнете, че веднъж постигнато мястото ви не е гарантирано завинаги. Помислете добре дали искате да се включите в тази игра. Тя ще изисква много усилия и концентрация от ваша страна през близките месеци. В личен план не прибързвайте. Сега не е моментът за активно търсене на партньор. Не впускайте и в случайни авантюри. Пазете чувствата на другите.

Близнаците

Тази седмица ви е дадена, за да избягате от рамките. Ще ви е трудно да се впишете в статуквото, не се и опитвайте. Сега е моментът да покажете своята различна страна, по-различно мислене и новаторски идеи. Много е важно да следвате интуицията си и нейния ход. Ще има много фактори и хора, които ще се опитват да ви разсеят и да се опитват да ви убеждават, че не сте прави. Колкото повече творчество добавите в работата си, а и в общуването толкова по-бързо и лесно ще се справяте с нещата и ще „запушите“ устата на критиците си. В края на седмицата ви очакват нови познанства. С тези хора може да прекарате почивните си дни.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама