Любимите десерти на Девите

  • Любимите десерти на Девите
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.09.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Хората, родени под знака на Девата, са мирни и справедливи. Партньорството е от голяма важност за тях и поради тази причини те не обичат да седят на маса сами. Общо взето при тях храненето е много важен и изпълнен със символика и отношение ритуал. Понякога са много нерешителни относно това какво им се яде, но определено са факири в поднасянето на храна, дори и ако е купена или поръчана. За тях десертите са неразривно свързани с всяко хранене. Ето кои са любимите десерти на представителите на зодия Дева.

Кекс

Ароматът на хубав какаов кекс въздейства на всички сетива на Девите. Те могат да изядат цял кекс още с кафето сутринта, но за десерт на обед да поискат още един.

Шоколадово суфле

Този десерт, особено поднесен с хубав сладолед, е сред най-често консумираните от нежния пол. То е символ на съвършенство и олицетворение на тяхната романтична натура.

Палачинки с шоколад

Традиционните палачинки с шоколад също са сред фаворитите, но те ги предпочитат с тройна доза – бял, кафяв и течен шоколад.

Печена тиква

Въпреки че не са от най-големите фенове на плодовете, печената тиква с мед и орехи може да изкуши Девите.

Плодова торта

Плодова торта, но шоколадова, е сред фаворитите от тортите. Жилирани ягоди или праскови са чудесно допълнение към шоколадовия блат и крем.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.