Любовен хороскоп за ЛЯТО 2019


Любовен хороскоп за ЛЯТО 2019
Снимка: iStock/Guliver

Какво ви вещае Зодиака за това лято. Кой астрален знак ще е най-сходен с вашата зодия. Какво ви очаква през горещите летни дни. Дали голямата любов чука на вратата ви. Предлагаме ви да научите…

Най-атрактивните знаци на зодиака

Риби

Женственост, чувственост и уязвимостта - Рибите предизвикват у мъжете естествено желание да ги защитят, да направят нещо добро. Жените, родени под този знак, често дават на мъжете правото да вземат решения и като цяло доминират. Срамежливостта, която отличава много Риби, им придава чар, а железните принципи (без посещения за една нощ) изненадват и подмамват.

Близнаци

Очарованието на Близнаците се крие в тяхната сдържаност. Представителите на този знак винаги са приятни с другите, понякога дори скромни, но всичко това не пречи на мъжете да усетят вълните, идващи от жените Близнаците. Разстоянието е това, което привлича противоположния пол, а Близнаците в този смисъл са истински професионалисти. Те го владеят брилянтно.

Козирог

Много чувствен, Козирогът е безразличен към флирта. За него той е повърхностно и безинтересно нещо. Козирозите търсят истинска любов и не искат да губят времето си за глупости. Тази вътрешна концентрация ги прави още по-привлекателни. Козирогът, изобразяващ любовта, имат ясен ум и отлична интуиция.

Рак

На пръв поглед сдържан Ракът наистина е пожар или по-скоро огън. В любовта Раците отиват до края, разрушават препятствията и премахват всякакви премеждия. Те се справят с всичко, изпречило им се на пътя, включително съперници и ненужни приятели.

Везни

Везните обожават да са соло и в центъра на вниманието. Това тяхно искане е оправдано. Те са опитни в прелъстяването. Везните умеят да се възхищават и обичат, искат и мечтаят и да получават комплименти. Везната харесва да се намира постоянно на върха на Олимп. Така обаче, ако човекът до тях не може да я носи на ръцете си, бързо ще се пенсионира.

Лъв

Той е недостъпен, понякога арогантен. Жената Лъв е склонна към театрални ефекти и обича да интригува другите на първа среща. В случая за този представител на Зодиака, важи принципът на "противоположностите и това да ги привлича".

Дева

Този знак е известен с позитивен нрав и предпазливост. Девите обикновено са умни, отворени и не харесват баналностите. Имат интелект, пълен със способността да се представят интересно. Това е тяхно мощно оръжие, когато се опитват да завладеят противоположния пол.

Водолей

Водолеят е зодиакален знак с развито въображение. За да се открие напълно, жената Водолей се нуждае от човек, на когото ще се доверява безусловно. Привлекателността на Водолея, личи само от един поглед в очите на представител на тази зодия.

Скорпион

Студът на Скорпиона е само външен. Отвътре представителите на зодиака са невероятни, страсти и кипящи. От тях струи магнетизъм и самостоятелност. Попаднали един път в магията на Скорпиона, малко хора могат да се освободят.

Стрелец

Подчинен на влиянието на огъня, Стрелецът, подобно на Овена е страстен и също така е склонен към приключения. Неговата сексуалност е следствие от определена работа, върху самия себе си. Осъзнава собствените предимства и минуси. Определено не е скучно със Стрелец, но тук за партньорите е важно да не отегчават самия него.

Телец

Те знаят как да прилагат неустоимият си чар. Лесно се адаптират към партньора. Жените Телец са истинските диви. Тяхната сексуалност е очевидна. Да устоиш на очарованието на Телец е изключително трудно. Единственият проблем за жените, родени под този знак е неспособността да бъдат слаби до избраника си. Те са свикнали да решават всичко сами, а това понякога играе лоша шега, оставяйки ги наистина сами в неподходящия момент.

Овен

Представителките на зодия Овен са много чувствени. Те са страхотни ентусиасти в леглото. Държат се открито, мислят за себе си. Овенът харесва разнообразието и експериментите в любовта. Готов е да поема инициативата в ръцете си. Неговата страст изобщо не означава достъпност и развратност във връзките. Жените от зодия Овен се стремят към сближаване и претеглят всичко добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама