Любовен седмичен хороскоп за 2-6 декември


Любовен седмичен хороскоп за 2-6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Може би е крайно време да слезете не земята и да спрете да мечтаете за невъзможното. Приемете, че романтиката от филмите е само на екрана и се придържайте към реалността.

Телец

Добро настроение и приповдигнат дух очакват представителите на зодия Телец. Химията между вас и половинката ще се върне с пълна сила,ще се радвате на големи дози любов и внимание.

Близнаци

Възможни са сериозни конфликти на любовния фронт. Професионалните ви амбиции ще се окажат в пряк разрез с "интересите" на връзката ви. Не се надявайте на подкрепа от партньора.

Рак

Раците ще се радват на хармонична връзка през новата седмица.Ще ви се отдаде възможност да усетите и преоткриете половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Лъв

Лъвовете ще бъдат в стихията си през първата седмица на декември. Либидото ви ще достигне нови върхове, а добрата новина е, че половинката ще откликва на всяко ваше желание.

Дева

Хубава седмица се очертава и за Девите. Различията, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко маловажни понякога са битовизмите.

Везни

"Пеперудите в стомаха" ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.

Скорпион

Бихте могли да се радвате на доста наситена с емоции и комуникация седмица, но при едно условие - загърбете всички съмнения, притеснения и мнителност.

Стрелец

В любовта ще ви обземе чувство на самота и изолираност. Уж всичко си е по старому, но сякаш сте надвиснали над пропаст. Явно не можете да намерите път към добрата комуникация с половинката.

Козирог

Ако очаквате любимият човек да чете мислите и желанията ви, помислете отново. Вместо това се опитайте да облечете чувствата си в думи и да кажете какво ви радва, какво ви тревожи.

Водолей

Любовната седмица за Водолеите ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко и като цяло да не заливате близките и приятелите си с невероятни хипотези и философии.

Риби

Късметът ще ви преследва, каквото и да предприемете. Кратко пътешествие, страстни вечери или романтика на макс? Решението е ваше.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама