Любовен уикенд хороскоп за 21-22 март


Любовен уикенд хороскоп за 21-22 март
Снимка: iStock.Guliver

Овен

Неделният ден определено ще ви предложи повече възможности в любовен план, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от партньора, защото може да ви окаже решаваща подкрепа във важен момент.

Телец

На любовния фронт на Телците хармонията ще бъде нарушена. Не отлагайте сериозните разговори, независимо колко ви притесняват и намерете адекватно решение, защото мълчанието ще се отрази лошо на връзката ви, дори пагубно за някои представители на зодиака. 

Близнаци

И двамата с половинката няма да сте готови да направите компромиси, поне що се отнася до финансите. Това е и причината всички хубави планове за уикенда да се провалят с гръм и трясък.

Рак

За първи път от много време представителите на зодия Рак ще усетят хармония и спокойствие в отношенията с половинката. Ще успеете да преоткриете човека до себе си си на дълбоко духовно ниво.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат доста високо либидо през почивните дни. Ще искат любимият им да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се свенят да си го поискат.

Дева

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите по-здраво на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо притежавате, преди да го загубите.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, които да бъдат породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, защото ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

Водолей

Без значение дали сте обвързани, или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани с доста домакински задължения, но това ще ви донесе душевен баланс. 

Риби

Ще почувствате силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама