Любовен уикенд хороскоп за 4-5 май


Любовен уикенд хороскоп за 4-5 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През следващите няколко дни обърнете повече внимание на комуникацията с половинката. Не са изключени дребни неразбирателства с роднини, но ако имате рамо, на което да се опрете, нещата ще отминат бързо.

Телец

Уикендът ще ви зарадва с повече енергия, което ще ви помогне да взимате по-лесно решения по отношение на романтичните въпроси.

Близнаци

Почивните дни ще ви занимаят повече с финансови въпроси. Добре е с любимия човек да обмислите в детайли намеренията си за почивки, ремонт или други големи пера от бюджета.

Рак

Очаквайте любовният ви живот да се подобри. До края на уикенда ще се чувствате, но и ще изглеждате по-лъчезарни и одухотворени.

Лъв

Желанието за уединение ще бъде повече от необходимост за вас. Нуждаете се от повече романтика, от време, което да подхрани вашите взаимоотношения и да ви припомни, че с половинката си принадлежите.

Дева

Няма да липсват моменти, в които ще привличате вниманието на околните, но това може да предизвика ревността на партньора. Внимавайте!

любов

Везни

Любовният ви живот се развива в положителна посока, но не е изключено да достигнете до борба за власт във връзката ви.

Скорпион

С половинката си ще искате да разширите хоризонтите си заедно в някаква форма. Можете да се отдадете на ново хоби, ново занимание или почивка до екзотично място.

Стрелец

Някакви положителни новини ще зарадват вас и любимия човек. Време е да говорите с любимия човек за вашите сексуални желания без да се притеснявате.

Козирог

И двамата ще се стремите към постигането на хармония и удовлетворение, без да се опитвате да се наложите над другия.

Водолей

Това определено няма да са най-спокойните дни по отношение на любовта. Вероятно ще изпитвате известна несигурност във взаимоотношенията ви.

Риби

Искате с половинката да развиете връзката си на интелектуално и дори духовно ниво. Може би имате нужда от повече време с приятели, прекарани в настолни игри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама