Любовен уикенд хороскоп за 5-6 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 5-6 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по план. Идеалите ви в любовта заслужават адмирации – честно партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.

Телец

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "на пръсти" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Рак

Ще искате да се наложите, но на каква цена? Не се опитвайте да доминирате във връзката и бъдете внимателни с думите и действията си. Може да засегнете дълбоко любимия човек и след това да съжалявате.

Лъв

В неделя не е изключено важен разговор да "почука" на вратата ви. Ще ви бъде трудно да правите компромиси, търпението също няма да е на ваша страна, но пък ще се опитвате с все сили да избегнете сериозен разрив в отношенията.

Дева

Последното нещо, за което ще ви се говори с партньора, е финансовото ви състояние. Може би имате да споделяте свои грехове по темата, но по-добре съберете смелост и не отлагайте темата.

Везни

Между вас и половинката ще има сериозно раздвижване на любовния фронт. Ще има динамика, връзката ви ще се задълбочи. Очаква ви хубав и интересен уикенд.

Скорпион

Обмисляйте добре действията си и внимавайте със силата на думите, защото е голяма. Може би се нуждаете от малко усамотение, затова по-добре си го поискайте от партньора, от колкото да измъчвате и двама ви.

Стрелец

Неангажиращите сексуални афери няма да работят за вас през този уикенд – вероятността да се оплетете в чувства е много голяма. Бъдете отворени за нови възможности, но не прибързвайте със заключенията.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще бъдат съсредоточени върху предстоящи промени във връзката им. Дори плановете ви да не се развиват както сте предвидели, говорете с половинката, защото заедно ще измислете решение.

Водолей

В хаотична ситуация могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение, особено ако имате съмнения в чувствата или искреността на партньора. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте важните разговори.

Риби

Леко напрежение може да възникне и за обвързаните Риби, когато става въпрос за обсъждане на финанси. Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама