Любовен уикенд хороскоп за 8-9 юни


Любовен уикенд хороскоп за 8-9 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните Овни ще имат възможност да обсъдят въпроси, които ги вълнуват. Не е изключено да си дадете сметка, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности и това да ви вдъхнови да организирате нещо заедно.

Телец

Това ще се окажат ползотворни и добри дни за вас и любимия човек, в които ще обсъдите важни финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение относно съвместна инвестиция.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще бъде повече от хармоничен. Ще бъдете мотивирани да постигнете разбирателство по отношение на всички дребни неразбирателства и битовизми.

Рак

Любовта за обвързаните Раци ще продължава да се задълбочава. Ще започнете да се подкрепяте един друг и да обсъждате визията си за бъдещето.

Лъв

Емоциите ви ще са силни и объркващи, което на свой ред ще ви тласне към рискове Възможни са обрати, затова не бързайте нито да говорите, нито да взимате решения.

Дева

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възстановени, което е изключително важно за вас. Не забравяйте да благодарите на партньора си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.

Везни

Разговорите с любимия човек ще бъдат много вдъхновяващи. Може да включват планове за сватба или бебе, но не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Скорпион

Възможно е да обсъдите финансовото ви състояние и да оптимизирате разходите. Само ако говорите открито един с друг ще може да постигнете консенсус.

Стрелец

Сигурно не се намирате във връзката си по начина, по който ви се иска, но ще се справите със ситуацията и ще преодолеете разочарованието си, съсредоточавайки се върху позитивите.

Козирог

Умът ви се рее в миналото и не ви позволява да продължите напред. Може би трябва да намерите отдушник, за да излеете емоциите си.

Водолей

Имате нужда от повече социални контакти, за да се почувствате отново живи. Срещайте се с приятели, идете на кино или планина, не се застоявайте на едно място.

Риби

Рибите ще се вълнуват повече от работа, служебни промени и взимането на важни решения. Не отблъсквайте любимия, защото може да ви даде ценен съвет.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама