Любовна изненада очаква една зодия на 8 септември


Любовна изненада очаква една зодия на 8 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да имате равни на себе си. Имате желание за състезание, но трудно ще намерите участници за него. Заложете на спокойствието.

Телец

Тази неделя подходете с внимание и любов към семейните проблеми. Липсата на критика ще ви даде много повече. Бъдете доброжелателни.

Близнаци

Днес е денят ви за пълно отпускане. Очакват ви наситени и пълноценни часове. Излезте с приятели и създайте красиви спомени.

Рак

Тази неделя ще започне нов период за вас. Всичко ще е видимо, както преди, но дните ви ще се изпълнени с любов и лекота.

Лъв

Тази неделя се насладете на миговете с вашите любими същества и им помогнете с нещо. Денят е подходящ и за дълга разходка в случай, че сте сами.

Дева

Тази неделя настроението ви ще се подобри от странични фактори. Оставете на другите да се погрижат за това да прекарате добре.

Везни

Днес може да сте малко разсеяни, но пък достатъчно приказливи. Важното е да сте сред хора, които ви приемат такива, каквито сте.

Скорпион

Тази неделя ще ви вълнуват въпроси, свързани с личния ви живот. Не притискайте човека до вас само защото сте се събудили пълни с ентусиазъм. Тези въпроси се решават с трезва глава, а не импулсивно.

Стрелец

Денят е подходящ за книга и усамотение, но ако усетите прилив на сили запазете ги, ще ви потрябват. Любовта ще ви изненада приятно вечерта.

Козирог

Тази неделя не злоупотребявайте с надеждите, които другите имат за вас. Направете всичко възможно, за да оправдаете доверието, което ви е гласувано.

Водолей

Тази неделя не се страхувайте от работа. Щом не ви се почива, използвайте ефективно деня, за да се подготвите за работната седмица.

Риби

Тази неделя се опитайте да хванете колкото се може от красивия момент, който ви очаква. Бъдете искрени и раздаващи се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама