Месечен хороскоп за Ноември 2018


Месечен хороскоп за Ноември 2018
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ноември ще ви подари приятни изненади в служебната сфера. Успехът ви ще бъде забелязан и оценен от който трябва. Пазете се от завистливи колеги. Техните интриги могат да попречат на по-бързото развитие на нещата. Сега е време, в което може да реализирате най-смелите си проекти. Средата на месеца е добро време за финансови операции. Тогава ви очакват и допълнителни доходи. Използвайте разумно средствата – най-добре за инвестиции. В здравословно отношение се пазете от настинки. Обличайте се според сезона и не пренебрегвайте захлаждането. Алкохолът никога не ви е бил приятел, така че не прибягвайте към него за щяло да нещяло.

Телец

Ноември ще бъде променлив месец за знака Телец. Това е подходящ период за довършването на вашето образование или придобиването на квалификация. В личен план ще бъдете заети да решавате битови проблеми. Решете ги максимално разумно и без излишни емоции. Паниката също няма да ви е добър съветник. Ще получите помощ от близки и роднини. Средата на периода е успешно време за полагане на изпити и участие в семинари. Тогава може да потърсите и нова работа, ако не сте доволни от условията в настоящата. Не пренебрегвайте таланта си – сега той може да ви донесе допълнителни доходи, ако посветите достатъчно време и вдъхновение. В края на месеца не планирайте сериозни действия, свързани с личния ви живот. Помислете дали сте достатъчно толерантни към половинката си. Не забравяйте, че всеки има право на своята лична свобода.

Близнаци

Това е период, в който всички начинания ще се успешни. В работата не пренебрегвайте нито един проект. Не се знае откъде може да изскочи заекът. При повече упоритост от ваша страна може да увеличите доходите си стабилно. В средата на периода не предприемайте промени в личния живот. Сега те ще ви донесат най-вече неприятности. Периодът е подходящ за личностното ви развитие, но само при условие, че сте готови за някои лишения и трезва оценка на качествата на характера ви. В края на месеца ще се наложи да положите повече усилия в служебно отношение. Не чакайте всичко да се получи от само себе си. Вашето участие ще е решаващо за развитието на нещата.

Рак

Този месец ви очаква къртовски труд. Вероятно ще ви се наложи да забравите за почивните дни. Добрата новина е, че още в средата на месеца ще започнете да забелязвате първите резултати от нечовешките ви усилия. Не бързайте да харчите средствата, които ще получите. Спестяването ще ви помогне да осъществите мечтана покупка или да вложите парите в обещаващ проект. През целия месец ще се радвате на подкрепа от страна на семейството ви. Това съществено ще облекчи натоварването. Въпреки заетостта ви намерете време да прекарате 1-2 дни в романтична обстановка в компанията на любимия ви човек.

Лъв

Този месец ще усетите, че силите ви и ресурсите ви са на изчерпване. Това може да доведе до изнервеност и напрежение, но нямате нужда от тях. Не се правете на герои, а си вземете отпуска и я използвайте по предназначение. В здравословно отношение няма да имате проблеми, ако си осигурявате достатъчно сън и разходки на чист въздух. В средата на периода партньорът ви ще има нужда от вашата подкрепа, но най-вече разбиране. Дори нуждите му да са ви неясни, проявете търпение и разбиране. В края на месеца смело може да планирате къде да прекарате коледните празници. Заложете на семейната обстановка.

Дева

През този месец е добре да поработите сериозно и да спестите някой лев. Възможни са извънредни разходи, които може да ви заварят неподготвени. Началото на месеца ще ви поднесе изненади и не всички от тях ще ви зарадват неимоверно. Посрещнете трудностите с достойнство. Понякога ще ви се иска да се откажете от всичко, но тези моменти на слабост винаги ще са на финалната права, така че – не се предавайте. Втората половина на месеца ще ви помогне да си поемете въздух. Очаква ви и изненадващ приход, който сериозно ще облекчи положението ви, но все пак не разчитайте на случайността. Някои представители на знака ги очаква раздяла. Не тъгувайте прекалено. Всяка промяна е за добро. В здравословно отношение пазете стомаха си. Не прекалявайте с мазната и пържената храна.

Везни

Това е месец, в който да планирате внимателно предстоящите си действия. Не огласявайте намеренията си пред никого, нито пък се съветвайте, а още по-малко – искайте оценка на идеите ви. Те със сигурност са блестящи и нямате нужда от ничие одобрение. В средата на месеца ще имате интересно предложение, свързано с работата. Опитайте се да го вместите в графика си. Ако не се получи – винаги може да се откажете. В личен план не правете компромиси с живота си, но и не се оставяйте да бъдете потъпквани. Златната среда е това, от което имате нужда. Емоциите никога не са добър съветник.

Скорпион

Този месец ще ви наложи да се откажете от някои ваши навици. Всичко това ще ви се отрази добре, тъй като ще се отървете от ненужен товар. Вероятно ще понесете критики от личен характер на място, където това няма никакво отношение. Не бързайте да се обиждате. Нападките срещу вас показват единствено безпомощността на противника. В средата на месеца ще имате своите звездни моменти, които ще натрият доста носове. Възмездието със сигурност ще дойде, но вие не му помагайте, а само наблюдавайте.

Стрелец

Това е месец, който ще ви предложи много и интересни занимания. Ще имате възможността да участвате във всички тях и да се изявите. Приемете похвалата умерено. Моментите на слава са приятни, но кратки. Заложете на скромността и посветете времето си на трупане на знания и умения. В общуването заложете на близките ви роднини, особено ако не се могли да им обръщате много внимание през последните седмици. Нека жестовете ви към тях са искрени и без очакване на отплата.

Козирог

През първата половина на месеца няма да сте господари на времето си. Ако настоявате прекалено може и да постигнете повече свобода, но цената няма да си заслужава. Най-добре пожертвайте повече време и почивка, за да може да постигнете целите си. Втората половина на месеца няма да ви предостави добри възможности за действие и тогава искате или не – ще трябва да забавите темпото. Много е важно да не предприемате сериозни бизнес начинания без да сте се посъветвали със съответните специалисти. В личен план ситуацията ще е спокойна и нормална, което означава, че е добре да намерите време за романтична кратка ваканция. Партньорът ви го заслужава!

Водолей

Този месец успехът ще ви застигне неочаквано. Не се колебайте да приемете всички позитиви, последващи от това, но и е добре да си дадете сметка, че отговорностите ви ще се увеличат. Ще трябва да докажете във времето, че напълно сте заслужили високата оценка и доверие, които са ви гласувани. Някои представители на знака ще бъдат раздвоени между интересни събития в личния живот и напрегнатото ежедневие в работата. Няма как – ще трябва да се раздадете. В здравословно отношение не правете компромис със съня. Липсата му може да ви изнерви и да ви докара неприятни ситуации.

Риби

Това е месец, в който да отстоявате интересите си. Времето за компромиси е отминало, а вашето търпение е изчерпано. В служебно отношение пред вас ще се разкрият нови възможности. Не се колебайте да смените рязко посоката, ако ви се предостави такава възможност. Обвързаните представители на знака ще бъдат обзети от невероятно любовно вдъхновение. Изразете любовта си по всички познати и непознати начини. Партньорът ви ще бъде очарован. В средата на месеца не се оставяйте на тревожните мисли. Грижете се за себе си, като внимавате с какво се храните и си осигурявате достатъчно движение и удоволствия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама