Много щастие очаква една зодия на 8 ноември


Много щастие очаква една зодия на 8 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ви очаква приятно пътуване. Наслаждавайте се на всичко ново, което видите. Слушайте повече, за да научите нови и интересни неща. 

Телец

Този петък не вярвайте на празни обещания и се пазете от заблуди. Доверете се на собствените си убеждения и не изневерявайте на морала си.

Близнаци

Притесненията, които имате, са по-скоро във вас самите, отколкото да са свързани с реална ситуация. Скоро ще престанат да ви тормозят, ако спрете да им обръщате внимание.

Рак

Този петък е ден, в който да помислите за семейството си. Работата може да почака, но понякога отношенията не търпят отлагане на вниманието. 

Лъв

Денят е чудесен за набавяне на информация или осъществяване на кратко пътуване с определена цел. Подарете си уединение, ако имате нужда. 

Дева

Този петък рискувате да бъдете заблудени или измамени. Доверете се на сърцето си - то няма да ви излъже.

Везни

Този петък се вгледайте в щастието, което ви дава домът и семейството. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Скорпион

Денят ви дава уникален шанс, свързан с професионалното ви развитие. Единствено вашата несдържаност по отношение към колега може да ви провали.

Стрелец

Очаква ви любовен успех  - това важи главно за необвързаните представители на знака. Други ще прекарат ценни моменти с децата си. Притесненията ви обаче може да ви докарат болежки, не им се давайте.

Козирог

Днес може да си позволите да бъдете по-настъпателни в личен план. В друг аспект ви заплашва финансова загуба, но тя ще бъде по някакъв начин градивна.

Водолей

Това е ден, в който може да се доверите малко повече на другите. Ако не рискувате нищо сериозно, предоставете инициативата на другите, а вие си починете. 

Риби

Този петък не бързайте за нищо и за никъде. Необходимо ви е пълно спокойствие. Припряността може да доведе до неприятни грешки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама