Много щастие очаква една зодия на 8 ноември

  • Много щастие очаква една зодия на 8 ноември
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 08.11.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този петък ви очаква приятно пътуване. Наслаждавайте се на всичко ново, което видите. Слушайте повече, за да научите нови и интересни неща. 

Телец

Този петък не вярвайте на празни обещания и се пазете от заблуди. Доверете се на собствените си убеждения и не изневерявайте на морала си.

Близнаци

Притесненията, които имате, са по-скоро във вас самите, отколкото да са свързани с реална ситуация. Скоро ще престанат да ви тормозят, ако спрете да им обръщате внимание.

Рак

Този петък е ден, в който да помислите за семейството си. Работата може да почака, но понякога отношенията не търпят отлагане на вниманието. 

Лъв

Денят е чудесен за набавяне на информация или осъществяване на кратко пътуване с определена цел. Подарете си уединение, ако имате нужда. 

Дева

Този петък рискувате да бъдете заблудени или измамени. Доверете се на сърцето си - то няма да ви излъже.

Везни

Този петък се вгледайте в щастието, което ви дава домът и семейството. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Скорпион

Денят ви дава уникален шанс, свързан с професионалното ви развитие. Единствено вашата несдържаност по отношение към колега може да ви провали.

Стрелец

Очаква ви любовен успех  - това важи главно за необвързаните представители на знака. Други ще прекарат ценни моменти с децата си. Притесненията ви обаче може да ви докарат болежки, не им се давайте.

Козирог

Днес може да си позволите да бъдете по-настъпателни в личен план. В друг аспект ви заплашва финансова загуба, но тя ще бъде по някакъв начин градивна.

Водолей

Това е ден, в който може да се доверите малко повече на другите. Ако не рискувате нищо сериозно, предоставете инициативата на другите, а вие си починете. 

Риби

Този петък не бързайте за нищо и за никъде. Необходимо ви е пълно спокойствие. Припряността може да доведе до неприятни грешки.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.