Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето


Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да се опитвате да се предпазите, рано или късно в живота ви ще се появи човек, който ще ви нарани. Просто така е устроен светът. Може би смятате, че зодията няма никакво значение, но ние ви уверяваме, че има няколко зодиакални знака, които определяме като истински "сърцеразбивачи". Вижте кои са те и бъдете много внимателни с тях:

1. Стрелец

Това са мъжете, които поставят собствените си нужди на преден план. Можем да ги определим като егоисти, защото винаги мислят единствено и само за себе си. Дори да ви обичат силно, първо ще помислят за себе си. Вероятно имат изключително много интересни планове за бъдещето, в които за съжаление вие не сте включени. Е, няма Стрелец, който ще ви каже това, но го имайте предвид. Те не могат да се поставят на ваше място, дори да имат желанието да го направят. Не могат да осъзнаят защо хората, с които имат отношения, след това страдат толкова много. Според тях продължаването напред е лесна задача, с която жените трябва да се научат да се справят.

2. Водолей 

Тези мъже ще успеят да разбият сърцето ви и да ви наранят наистина много, още докато сте заедно. Водолеите са изявени флиртаджии, които не могат да си представят, че няма да имат отношения и с други жени. След като са флиртували с някоя жена пред очите ви и са ви накарали да се почувствате наистина ужасно, ще дойдат при вас и ще ви заявят, че ви обичат повече от всичко и искат само вас. Когато Водолеите слагат край на дадена връзка, те винаги успяват да накарат жените да се чувстват виновни. Поставят себе си на пиедестал и заявяват, че не сте на тяхното интелектуално ниво.

3. Близнаци

Изключително непредсказуеми представители на зодиака, които постоянно менят настроенията си. Ако в момента ви засипват с комплименти и се държат мило, то в следващия момент е възможно напълно да забравят за вас и да започнат да се държат ужасно. Те успяват да убедят всяка жена, че е специална и единствена. Не вярвайте на думите им, Близнаците умеят да манипулират половинките си доста умело. Тези мъже ще ви оставят без абсолютно никакви обяснения. Те просто изчезват и дори започват нова връзка. След това е възможно отново да се появят, за да прекратят връзката официално. А от това ще ви заболи наистина много.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама