Най-напрегнатите и стресирани зодии


Най-напрегнатите и стресирани зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ежедневието може да бъде доста стресиращо понякога, но има хора, които приемат всичко случващо се около тях доста по – сериозно от останалите.

Те никога не са спокойни и отпуснати. Постоянно за ядосани за нещо, преживяват дори най - малките проблеми много трудно и приемат незначителните драми доста сериозно. Доста често биват определяни като негативни и припряни хора, които винаги имат от какво да се оплачат. Премислят всичко, случващо се около тях много обстойно и това ги напряга още повече. Когато другите хора реагират спокойно и без много напрежение, тези зодии могат да излязат извън строй.

Вижте кои са тези зодии:

1. Дева - Това е зодиакалния знак, който премисля абсолютно всичко и то по няколко пъти. Не могат да бъдат спокойни докато не намерят решение на проблема. Доста често се връщат в миналото и анализират събития, случили се преди много време. Те се стресират и напрягат излишно, дори понякога преувеличават и по този начин си създават излишни проблеми и тревоги. Девите са най - големите перфекционисти в зодиака. Искат всичко да е изпипано до последния детайл, те са прекалено критични както към себе си, така и към околните. Това ги стресира допълнително. Не могат да приемат, че е невъзможно всичко да бъде перфектно. Поемат прекалено много отговорности, чувстват се отговорни за щастието на близките си хора и дори за не чак толкова близките си. Девите се грижат за всички около себе си, пренебрегват себе си, за да се чувстват добре всички останали и това доста често ги кара да се чувстват още по - напрегнати и стресирани. Представителите на този зодкален знак нямат почти никакво време за себе си.

2. Риби - Това са затворени в себе си зодиакални знаци, които изключително много мразят да се запознават с нови хора. Искат животът им да остане в тайна и никой да не знае какво се случва с тях. Постоянно са под стрес, защото се притесняват, че някой ги обсъжда или разкрива тайните им. Мъчи ги параноя, че всеки говори за тях и се бърка в живота им, което в повечето случаи не е така, разбира се. Рибите не вярват на никого и наистина трудно допускат нови хора в живота си. Доста често са депресирани и притеснени, поради причината че нямат истински приятели и всеки е готов да ги предаде. Тези мисли не им дават покой и ги напрягат. Мисълта, че никога няма да намерят сродната си душа също ги притеснява. Това, че не допускат никого до себе си не е една от положителните им черти, дори напротив. Това ги кара да се чувстват самотни, депресирани и всекидневно стресирани.

3. Рак - Най - чувствителните представители на зодка също доста често се чувстват стресирани. Плачат много, депресират се, страдат по минали връзки и приятелства и трудно преодоляват трудностите. Раците винаги преувеличават проблемите си. Дори когато не са чак толкова сериозни и големи, те са убедени, че пред тях стои неразрешим проблем, с който не могат да се справят. Раците са лесно раними и също като Рибите не допускат никого до себе си.

4. Козирог – Също както Девите, Козирозите са перфекционисти и искат всичко да бъде изпипано до последния детайл. Когато това не се случи, те изпадат в депресия и са склонни да се самообвиняват за неуспеха, дори когато е нещо, което не зависи от тях. Представителите на този зодиакален знак се захващат с много и различни задачи и винаги имат за какво да се притесняват. Те не разбират, че така вредят най-много на себе си. А хората около тях ги приемат за скучни и вечно оплакващи се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама