Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия


Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия
Снимка: Istock/Guliver

Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои успешни и неуспешни числа. Същото се отнася и за дните от седмицата всеки, от които е благоприятен за някои зодиакални знаци, но в същото време неуспешен за други.

Ето и кои дни от календара за всяка зодия се считат за най-неблагоприятните:

Овен

За повечето Овни, петъкът е най-злополучния ден от седмицата. На този ден често се наблюдава енергиен дисбаланс. Такъв се отразява зле на представителите на този зодиакален знак. Затова астролозите препоръчват на Овните да не насрочват важни събития в петък, а по-скоро да почиват и да се отпускат.

Телец

Най-неблагоприятният ден от седмицата за Телец се нарича вторник. Именно в този ден започват да реагират остро на критиките, отправени към него. На този ден влиза в конфликти с други хора и не се чувстват много добре.

Близнаци

Близнаците наистина не обичат понеделник и постъпват правилно. Всъщност в наши дни те често са преуморени и са подложени на голям стрес. За съжаление, не всички Близнаци могат да си позволят да организират почивните дни от понеделник или да намалят стреса, през деня.

Рак

Трудно е да се назове конкретен ден от седмицата, който да се приеме за неуспешен за Рака. Единственото, за което астролозите са съгласни е, че Раците не понасят дни с промяна на фазите на Луната: пълнолуние и новолуние. В такива периоди всички Раци изпадат от класацията, могат да се обезсърчат и дори да се потиснат. Ракът не си струва да полага тежки физически усилия или умствен труд в такива дни.

Лъв

За Лъва, колкото и да е странно, събота е най-неблагоприятен ден. Лъвовете на този ден започват да разкриват своята същност, показвайки не най-добрите черти на своя характер, пред другите.

Дева

Специфичните дни от седмицата за представителите на този зодиакален знак са последните дни на всеки месец. Възможно е въпросът тук да не е изобщо в езотериката, а в психологията. В края на месеца, Девата започва да се стреми да изпълни много задачи, в резултат изпада в паника и става много нервна.

Везни

Везните, като Телеца, губят късмета си във вторник. В наши дни те изпитват гняв и отвращение към определени неща, събития и хора. Във вторник Везните най-често обвиняват околните за своите неприятности и грешки, а също така отказват да признаят своята грешка.

Скорпион

Скорпионите често очакват с нетърпение края на работната седмица и конкретно петък. В същото време много от тях дори не осъзнават, че този ден от седмицата е най-неблагоприятният и неуспешен за тях. В петък Скорпионите лесно попадат в капана на страховете и комплексите си. Започват да показват най-лошите качества и черти на характерите си.

Стрелец

Неприятните изненади за Стрелец най-често се случват в сряда. В тези дни от седмицата, Стрелците често са много уморени, чувстват се зле и влизат в конфликт с близки. В сряда Стрелецът трябва да бъде максимално сдържан и търпелив.

Козирог

Козирозите са особено нещастни в четвъртък. В наши дни те често искат да се отпуснат и да си починат, но това не работи по различни причини. В четвъртък за Козирога е по-добре да се запасите с издръжливост и търпение.

Водолей

Водолеят е единственият знак на зодиака, за който неделя е най-неудачният ден от седмицата. На този ден много Водолеи, вместо релакс, по някаква причина започват да мислят за наближаващата нова работна седмица, което разваля настроението им. В неделя вечерта Водолеите стават тъжни и раздразнителни.

Риби

Рибите рядко имат късмет в петък. В тези дни е добре да не правят почти нищо. Роднини и приятели не намират общ език с тях. Дори могат да стигнат до скандал от нищо. Според астролозите, за да превърне петъкът в обикновен, делничен ден, който не се различава от останалите, самите Риби трябва да си допринесат това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама