Най-ревнивите зодии

  • Най-ревнивите зодии
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 25.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато един човек ревнува, той мъчи както себе си, потънал в съмнения и страхове, така и партньора си, който често не е направил нищо лошо. А най-големият проблем идва, когато двамата партньори имат съвсем различно виждане по въпроса за това кое е приемливо и кое не. В тези моменти ревността е дори болезнена и може да има страшен ефект не само върху отношенията между двама души, но и върху психиката на даден човек.

Оказва се, че и зодията оказва влияние върху това до колко ревнив е един човек. Вижте кои зодии са податливи и следят внимателно половинките си.

Телец

Челната позиция оглавява ревнивият Телец. Мъжете от този зодиакален знак са изключително ревниви по природа. Те са способни да стигнат до крайности от ревност. Заложено в тях е при подобно състояние на ревност да не питат и слушат обяснения, а директно да прекратят връзката. Жените са малко по-умерени, но и при тях важи почти същата практика.

Овен

Овенът също спада към групата на ревнивите. Много често той също стига до болезнени състояния от ревност. При подобни моменти и изблици на ревност, представителите на зодия Овен започват да се държат агресивно. Освен, че са трудни характери, чувствата им са много объркани. Те искат да са център на света, а когато усетят, че не са става страшно.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.